یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
باز تحقیق میکنم کرایو برامن گف جلساتت زیاده طبق چیزی ک میبینمهرجلسه دو هشصدمن کرایو از داروخونه پرسی ...
آره چند تا دکتر دیگه هم بپرس ، نمیدونم کدوم شهری ولی توی سایت دکتر تو بزن دکتر زنان خدماتشون ببین ، اونایی که دستگاه لیزر مخصوص این کار رو دارن سوال کن
من تابستون دونه ایی ۴۵۰ برام برداشت حتی جاشون هم نمونده
ببین حتی اگه طلا داری بفروش ولی خودتو درمان کن
خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
خیلی خوش شخیال بودم ک کم میشن حیف از من واقعا .س تایپ بود ولی اون دوتا پرخطر،نبودنی پرخطر،دیگ بودج ...
باید رو پوستت نباشن ک کم بشن وقتی دست بزنی زیاد میشن چرا نمیری کرایو؟باید دارو تقویتی بخوری سعی کم بچت رو شیرخشک بدی آروم هم باش انقد خودتو نگران نکن کم کم درست میشه
ینی هرسال جدید میشن؟اوفبرا من دونه ای نیست حالت گروهی درمیانبیشتر رو لابیا بعد الان قسمت کنارای ورو ...
ن اگ بدنت رو قوی کنی ممکنه برا تو دیگه در نیاد بدن با بدن فرق میکنه من فقط دوسال بیرون بدنم زد بعد نزد ولی تو بدنم بود من روزی دوبار پاورفیت و قرص ویتامین سی و هفته ای ی نوروبیون میزدم سیر سیاه هم از عطاری بگیری بخور
نمیدونی از ماه هفتم ک گرفتم تا ب الان ک بچمو زاییدم نمتونم از استرس لذت وجودشو ببرم بس خودمو دستامو ...
میفهمم واقعا چون خودم استرس رو تجربه کردم ولی میگذره مطمعن باش برا یکی ی سال برا یکی مثل من 7 سال طول کشید ولی از بدنت خارج میشه تنها راهش همینه هروقت زیگیل در اومد سریع برو کرایو قرص پروبیوتیک و مواد غذایی مقوی بخور هر سال هم پاپ اسمیر بده و ازمایش اچ پی وی انشالله ک برا تو خیلی زود دفع میشه ویروس