2777
2789
عنوان

میخواد مخ شوهر منو بزنه🤬🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 34 پست
مقصر خودتیخیریه شارژ و نت راه انداختی

من به هیچکس تا حالا شارژ نزدم

هیچکس

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام تعجبه که چرا اینقدر زود با غریبه ها دوست میشین و اینقدر صمیمی میشین و شماره ردوبدل میکنین و میزارین از جیک وپیکتون باخبر بشن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

از شوهرت زیاد بخواه 

تو نخوای و خرج نکنی یکی پیدا میشه این مدلی که بخواد و از شوهرت بگیره

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

چون شوهرت وا نده 

باید بگیری این پتیاره رو جوری جر بدی ک جمع نشه 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

میشه بپرسم بر چه اساسی از شما و نامزدت میخاد براش نت و شارژ بزنید باهاش چه صنمی دارید ..کاری براتون کرده ..بهش مدیونید ...اگه نه یه کلام بگید برا چی ما باید برا شما نت بزنیم...؟!واقعا به جای کار میلنگه یه نفر مجازی بیخود و بی‌جهت از شما نت و شارژ میخاد شما هم محکم جوابشو نمیدید

به نظرم به عنوان شوهرت پیام بده و بگو خانم محترم شما با چه رویی به من پیام میدی و از زنم بدگویی میکنی گدایی شارژو نت رو از کس دیگه ای بکن و بلاک کن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
چون شوهرت وا نده باید بگیری این پتیاره رو جوری جر بدی ک جمع نشه

ببین

بهش گفتم خراب به جای اون به شوهرم برخورد 

که آره اون خراب نیست اویزونه فقط

منم هرچی می‌خوام آیدی پارتنرشو گیر بیارم نمی‌ذاره

می‌دونی از چی میسوزم

از اینکه دختره دو روزه پیوی منو تو تلگرام سین نزده

ولی به شوهرم دم به دقیقه پیام میده

آخرشم همین نت

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

به نظرم یچه سالیدو این شوهر هم منظورت پارتنر هستکی اخه نزذسیده از راه به کسی میگه نت برنجز یک بچه سا ...

والا داریم ازدواج میکنیم دیگه

خوب چرا به هرکس از راه میرسه اعتماد میکنی 

...

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته