2777
2789
عنوان

میخواد مخ شوهر منو بزنه🤬🤬🤬🤬

1365 بازدید | 34 پست

دارم از عصبانیت می‌ترکم

دست و پام داره می‌لرزه

با یه دختری مجازی آشنا شدم

یه هفته بعد آشنایی گفت میشه به نامزدت بگی برام شارژ بزنه( در حالی که خودش پارتنر داره)

به رو نیاوردم

دیدم بعد دو روز باز گفت

بازم به رو نیاوردم

بعد یه اتفاقی افتاد که گفتم من از مجازی میرم ولی چنلامون پاک نمیکنم

نگو این فکر کرده من رفتم بعد اومده تو چنل پرایوت من که ادمین بود نوشته سلام آقای فلانی(نامزدم) خوب هستید؟ با فلانی(من) هماهنگ کردم میشه بیاین پیوی؟

و ایدیشو نوشته بود

منم اومدم نه گذاشتم نه برداشتم نوشتم تو کی با من هماهنگ کردی بری پیوی شوهرم در حالی که خودم خبر ندارم؟

اونم پیامشو پاک کرد و از پرایوت لفت داد

الان ادامشو میگم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

هرزه کثیففف 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بلاکش کردم کلا

یه مدت گذشت چون ما شماره همو داشتیم (من با شماره نامزدم تو مجازی ام) براش نوتیف رفته بود که من به سروش پیوستم

بعد کلی پیام به ظاهر درد و دل که آره فلانی(من) باهام بدرفتاری کرد

منم بهم برخورد لفت دادم

با من درست رفتار نکرد فلان

امروز برگشته گفته میشه برام هفت گیگ نت بزنی؟

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

خودم از این میسوزم که هیچوقت دلم نمیاد بگم شوهرم آنقدر زیاد نت واسم بزنه

اونوقت یکی از راه نرسیده .......

از این میسوزم که ببین چقدر از پارتنر خودش و بقیه دوستاش و پارتنرشون تیغ میزنه

سهم ما هم میشه هفت گیگ

منم بلاکش کردم کلایه مدت گذشت چون ما شماره همو داشتیم (من با شماره نامزدم تو مجازی ام) براش نوتیف رف ...

عجب تیغ زن خرابیه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

مگه سوهرتو دیده

آره عکس دونفری مون رو دیده

یاخداچجوری به روی خودت نیاوردی؟

ادامشو بخون