حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
اصلاً افراد فقیر چرا بچه دار میشن مثل پدر و مادرم که باعث شدن بدبخت باشم تا آخر عمرم مشغول خرحمالی ب ...
همه همینن همه برای زندگیشون تلاش میکنن
زندگی که بخور و بخواب نیست که
عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
چرا گوشت نمیخوری؟ چرا برای خودت جداگانه غذا درست نکردی؟
باردارم خوشم نمیاد از گوشت
امروز خیلی حالم بد بود،تا خونه رو جم کردم و غذا درست کردم ظهر شد،دیگه ارزش هم نداشت بردارم یه پیمونه برا خودم بزارم،حوصلشو هم نداشتم واقعا،بعضی روزا خیلی بدحال میشم
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اصلاً افراد فقیر چرا بچه دار میشن مثل پدر و مادرم که باعث شدن بدبخت باشم تا آخر عمرم مشغول خرحمالی ب ...
خب خیلی اوقات دست خودشون نیست مثلا من خیلیارو میشناسم اولش وضعشون خوب بوده اما بعدا به دلایلی بی پول شدن خداهرکی یجور امتحان میکنه من خودمم مخالفم تو بی پولی بچه دارشدنو.اما بچه ها که گناهی ندارن
جالبه میگه چون پدرمادرم فقیرن ومنوبدبخت کردن.والا الان فقیر وغنی دارن کارمیکنن یکی کارخونه داره یهو ...
دقیقا من همچین چیزی رو تو یکی از همسایه هامون دیدم
اقاهه ورشکست شد خانومش مریض شد و مستاجر شدن اما پسرشون انقدر وحشی بازی در میورد که اونجا بود فهمیدم پول شعور نمیاره حتی تو مسائل مالی به خانوادش کمک نمیکرد بیکار میگشت و فقط براشون دردسر بود
عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈