2777
2789
عنوان

کاش همچین مادری نداشتم💔

192 بازدید | 6 پست

واقعننن دلم گرفتهه 

کنکوریم و یک ماهی میشهه کلا تو خونه ام البته قبلشم داشتم میخوندم...

ولییی مامان بی شعورم اصلا درک ندارهههه 

یبار رد میشه بهم میگه ایشه انقدر نشستی داری درس میخونی که شبیه پیرزنا شدی.. بعد خودش قشنگ به خودش میرسه.. اعصابم و خورد میکنه 

کللل روزم داره با بابام دعوا میکنه.. ییک از فامیلامون طلاق گرفته اینم الکی میخواد طلاق بگیره.. اصلااا دیونس..  دوس ندارم راجبش اینجوری بگم.. ولی فقط کسی میفهمه چجور آدمیه که خانوادش باشه..

داره دیونه میکنه 

مردم برا بچه هاشون اگه درس بخونه همه کار میکنن بعد مامان من مسخرم میکنهه.. کلیییی حرففف که قلبم و درد اورده.. واقعنن دیگ نمیکشم..  

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلد نیست. همینقدر بلده متاسفانه. حق داری ناراحت باشی ولی کاریش نمی شه کرد. سعی کن برای آرامش خودت رو نکات خوبش تمرکز کنی‌. حتما داره. کنکوری هستی. زیاد به مستقل شدنت نمونده‌. مادرا معمولا نگران ازدواج بچه هاشونن. حساسیتش روی ظاهرت برای اینه. ولی هممون تو سال کنکور مقداری بی ریخت می شیم!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بلد نیست. همینقدر بلده متاسفانه. حق داری ناراحت باشی ولی کاریش نمی شه کرد. سعی کن برای آرامش خودت رو ...

من تصمیم خودمو گرفتم.. 

اونم چون میدونه قبول شم پیشش نمیمونم همش میخواد شوهرم بده..

فقط خدا باید بهم صبر بده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍