2777
2789
عنوان

کارت یارانه

138 بازدید | 31 پست

سلام بعد چندین سال فهمیدم دست مامانشه امروز بهش گفتم بگیر یا حداقل مال منو برا خودم بریز 😑 میگه  ن نیاز نداری. لج کردی اما مادرشم شوهر داره بچه دیگه داره. چرا مال منو بگیره حداقل یکدونه  ضد آفتاب میشه  باش خرید .

من کار اینترنتی انجام میدم کور میشم والا چرا خودم نگیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چه وضعشه مادره همسرت به مفتخوری عادت کرده حق شرعی و قانونیه توعه حتی اگر مبلغش خیلی کمه چقتی مادرش همسر داره وظیفه شما نیست اینکه یارانتونم بهش بدید

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

وا چه وضعشه مادره همسرت به مفتخوری عادت کرده حق شرعی و قانونیه توعه حتی اگر مبلغش خیلی کمه چقتی مادر ...

همین دیگ بخش گفتم جایی که مادر خودم هست مامان تو چقدر پروعه ک‌گرفته 

وا خب دست خودش بوده من نفهمیدم کی داده

مگه کارت یارانه دست زنها نیست؟؟

من که همه دور بری هام یارانه رو خانم ها برمیدارن برا خرج خودشون 

چطور دست شوهرت دادی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وا من بودم شوهرمو اذیت نمیکردم یه راست میرفتم بانک میگفتم کارت یارانمو گم کردم میخوام بگیرم حالا هر بانکی که یارانتون از اون واریز میشه.میرفتم میگرفتم اونیم که دست مادرشوهرمه میسوخت .یارانه حق همس ینی چی دست مادرشوهر باشه تازه برا گرفتن اونم باید التماس شوهرو بکنی

وا من بودم شوهرمو اذیت نمیکردم یه راست میرفتم بانک میگفتم کارت یارانمو گم کردم میخوام بگیرم حالا هر ...

یارانه ب حساب سرپرست واریز میشه 

یعنی حساب شوهرش.  ایشون نمیتونه بره بانک کارت شوهرش بگیره

فقط میتونه بره یارانه ش جدا کنه ک اونم هزار تا دردسر داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......