2777
2789
عنوان

کارت یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 31 پست
اصلا برام مهم نبود اون زمان ولی الان لازم دارم

اره عزیزم الان دیگه شرایط خیلی فرق میکنه حتما حتما یا کارتو ازش بگیر یا برو یارانتو جدا کن بیخیالش نشی

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قرار باشه بده مامانش جدا میکنم

نمیتونی جدا کنی یارانتو از همسرت مگر اینکه طلاق گرفته باشی یا سرپرست خانواده باشی یا شوهرت اعتیاد و همچین شرایطایی داشت باشه.

میتونی بری یه کارت یارانه دیگه بگیری به بهونه ی اینکه گمش کردی که البته برا اونم فک کنم مدارک لازمه .شناسنامه و کارت ملی شوهر

وا من بودم شوهرمو اذیت نمیکردم یه راست میرفتم بانک میگفتم کارت یارانمو گم کردم میخوام بگیرم حالا هر ...

میبرم بانک کاراشو انجام میدم  اون زمان من گفتم دست خودش باشه  ولی خبر نداشتم داده به مامانش بعدشم 6ساله  کم نیست دستش بوده

یارانه ب حساب سرپرست واریز میشه یعنی حساب شوهرش. ایشون نمیتونه بره بانک کارت شوهرش بگیرهفقط میتونه ...

با شوهرش بره خب

یارانه جدا کردن به همین راحتیا نیست عزیزم باید طلاق گرفته باشه یا شوهرش اعتیاد داشته باشه یا سرپرست خانواده باشه خودش .

نمیتونی جدا کنی یارانتو از همسرت مگر اینکه طلاق گرفته باشی یا سرپرست خانواده باشی یا شوهرت اعتیاد و ...

برای گرفتن کارت باید شوهرش باشه چون کارت یارانه ب نام سرپرسته 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

همین دیگ بخش گفتم جایی که مادر خودم هست مامان تو چقدر پروعه ک‌گرفته

والا😐چقد پر توقعه مادر شوهرت

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

وا من بودم شوهرمو اذیت نمیکردم یه راست میرفتم بانک میگفتم کارت یارانمو گم کردم میخوام بگیرم حالا هر ...

کارت بنام همسرشه به اسی نمیدن بره بانک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖