2777
2789

دوست نتی از همین سایت دارم چند ساله، خیلی هم باحال و بامرامن، ولی کسی که مال همین کرج باشه همو ببینیم بیرون بریم حرف بزنیم بخندیم رودررو نداشتم هیچوقت... نمیدونم چرا قسمت نمیشه.. یعنی تو این کرج به این بزرگی هیچکی مثل من نیست تنها باشه؟ 

لطفا آقایون درخواست ندن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو کلاس همونجا دوست پیدا میکنی

دوست نمیشن،باشگاه هم رفتم بعد تمرین همه سریع میرفتن خونه کسی نمیموند حرف بزنه چون هرکی باید سر یه تایمی سریع میرفت به کاراش میرسید، حتی خودم. 

خواهر ادم تو سن بالا دیگه کم میتونه رفیق خوب پیدا کنه.نمیدونم شاید من ایطورم.من خودم یه ادم خونگرمم ...

آره بعضی شهرا کلا آدماش سردن دیر جوش میخورن. شمالیا زود باهم جور میشن

وای جدی؟ 😍62 هستم مهربونم. کرج هستی؟ کجای کرج؟

بهت پیشنهاد میکنم دوست مجازی و حقیقی ش نکن

توی همون باشگاه و یا با مامانای همکلاسی بچه هات رفیق بشید

کلا این روزا خیلی هم توقع نمیشه داشت هرکسی انقدر گرفتاری داره که

...

بهت پیشنهاد میکنم دوست مجازی و حقیقی ش نکنتوی همون باشگاه و یا با مامانای همکلاسی بچه هات رفیق بشیدک ...

با کسی حقیقی هم دوست شی دیگه چت میکنی میشه مجازی..  خیلی فرقی ندارن.. خخ. اتفاقا با دوستای مجازیم میگم همون بهتر که مجازی هستیم به دلایل مختلف،، فقط دوس داریم برای یکی دوبارم شده همو ببینیم چند باری هم نزدیک بود بشه ولی نشد حیف

با کسی حقیقی هم دوست شی دیگه چت میکنی میشه مجازی.. خیلی فرقی ندارن.. خخ. اتفاقا با دوستای مجازیم می ...

نه شروعش منظورم بود

شروعش با مجازی باشه بزار مجازی بمونه...

ادما تو مجازی خیلی متفاوتن 

حقیقی طرف و دیدی رفتار و کردارشو وایب شو بعد باهاش دوست شدی 

منطورم اینه