2821
2789
عنوان

از شوهرم میترسمم

524 بازدید | 42 پست

حواسم نبود فکر نمی‌کردم مادر شوهرم امده تو آشپز خانه و بلد باد مهدمو خارج کردم و گوزیدم پشت سرم نگاه کردم دیدم داره نگاه میکنه و رویریشو گرفته روصورتش بعدش هم گفت اوفف خجالت بکش و از اشپز خونه رفت بیرون منم بهم برخورد گفتم خجالت تو بکش ۵ دقیقه نمیشینیی جا حالم ازت بهم میخوره 

اونم زنگ زد به شوهرم گفت بیا دنبالم با این زن گرفتنت 

مطمئنم شوهرم میاد خونه باهام دعوا میکنه و شاید کدوم بزنه چیکارکنمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه مشتی آشپزخونه آدم میگوزه؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

خوشم میاد کم نیاوردی😂

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

خبلی فشار روم بود 😔😔

برو دسشویی خووو

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

میگوزی بگوز

ولی نه تو آشپز خونه لامصب

اونجا حرمت داره 

پر از مواد غذایی و نون و آشپزی میشه اونجا☹️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
بنظرم برای شان یه زن زشته ........بعضی وقتهاراحت بودن به اینچیزانیست

زن و مرد نداره کار زشت زشته دیگه

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز