2777
2789

کدوم شهری؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیرید حقتون رو بگیرین من خودم اصفهان نیستم وگرنه میرفتم چرا باید اب شهر ما رو  بدن به یزد اخه 😠

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
اصفهان هی از اینور اونور آب میاریم

روز اول سال تحویل آب نداستیم عید زهر مارمون شد با اینکه رودخانه داریم تو شهرمون، تا سه روز آب نداشتیم بعد معلوم شد آب رو بستن انتقال دادن اصفهاااان!!!! 😐 ینی میگم عزیزم همه درگیریم امسال 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دو رووز؟؟؟

دوست عزیز درباره امضات باید بگم 

رسم هر استانی بااون یکی فرق داره 

ما چیزی بنام نامزدی قبل محرم شدن نداریم  نمی‌دونم دیگه منم چند بار باید بگم ؟!!

نامزدی تو بین ماترک ها یعنی ازدواج رسمی هستیم ولی فعلا خونه خودمون نرفتیم 

ما هم اصفهانیم از ده صبح دیروز تا۱۱ شب اب نداشتیم

با این بارندگی امروز بعید میدونم آب کم بیارن

ولی خیلی کارشون زشتِ ک هی اب رو قطع میکنن😡😠

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
دوست عزیز درباره امضات باید بگم  رسم هر استانی بااون یکی فرق داره  ما چیزی بنام نامزدی ق ...

تو شهر ما هم رسم نامردی نداریم اما کسی که عقد میکنه بهش میگن ازدواج کرده به نامزدش هم میگن شوهر، خب عقد ازدواج هست دیگه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

تو شهر ما هم رسم نامردی نداریم اما کسی که عقد میکنه بهش میگن ازدواج کرده به نامزدش هم میگن شوهر، خب ...

دقیق نفهمیدم منظورتو عزیزم 

ولی خوب نامزد یعنی شوهر نه دوست پسر حداقل تو رسم مااینه وقتی میگیم نامزد یعنی شوهر نه دوست پسر بد نیست عوض اینکه به رسممون احترام بزارن جوری میگن انکار بلد نیستیم