دقیق نفهمیدم منظورتو عزیزم ولی خوب نامزد یعنی شوهر نه دوست پسر حداقل تو رسم مااینه وقتی میگیم ...
آهان فکر کردم میگی منظورت اینه که به عقد کرده بگن نامزد، آره درسته چه زن عقده کرده چه مرد عقد کرده میشن زن وشوهر هم مرد رو شوهرم و هم زن رو زنم صدا می زنن
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بعد تازه ی سری از افراد میان میگن اصفهانیا اب مارو دزدیدن 😐 حالا کجان بیان ببینن ؟ والا ماهم اصفها ...
ای خدا آخر مردم رو سر آب به جون هم میندازن
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.