2777
2789
عنوان

بله برونمه.چی بپوشم

388 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

هفته دیگه بله برونمه.چی بپوشم؟ تقریبا همه فامیلیم. نه زیادی مذهبیم نه زیادی باز. کت شلوار بپوشم یا کت تک و شلوار؟ شال یا روسری؟      

خودتون چی پوشید؟ 

مهربونی خرج اضافه نیست! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كت و شلوار  با شال يا روسري خوشگل

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

پیرهن های پوشیده هست تو بازار که خیلی قشنگه مناسب بله برونه 

کت شلوار وکت دامنای قشنگم هست 

من ی عروس دیدم که ی بلیز سفید خیلی قشنگ رو با ی دامن قرمز بلند ست کرده بود تیپش قشنگ بود من خیلی خوشم اومد 

نه ما جدا نیستیم.باید یه چیز سرم کنم و ارایشم در حد باشه

كت و شلوار و شال بپوش موهاتم سشوار كن يا لخت كن از زير شال بريز بيرون چنان كه گويي شال سرت ني😂

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

من خودم مجردم ولی دخترهای فامیل ما اکثرا تونیک میپوشن با شال یا روسری چادرم فقط اول و آخر سرشون میذارن. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

من کت وشلوار با روسری پوشیدم بایه ارایش ملیح

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏