saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 عنوان بیایید 51 بازدید | 8 پست بنظرتون برای کراشم ریپلای کنم اشتباهه؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: 1404/08/26 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوییزا_کلارک عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1629 نه چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 نه من شروع کننده باشم بد نیس؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
لوییزا_کلارک عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1629 من شروع کننده باشم بد نیس؟ نه بد نیس چون اینطوری بهرحال یه شانس اشنایی داریولی اگ ریپلای نکنی ممکنه هیچوقت مورد توجهش قرار نگیری البته خیلی ضایع ریپلای نکن . خودت چی میخوای بهش بگی ؟ چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 نه بد نیس چون اینطوری بهرحال یه شانس اشنایی داریولی اگ ریپلای نکنی ممکنه هیچوقت مورد توجهش قرار نگیر ... یه تایمی خیلی نخ میداد بعد دیگه الانا با دست پس میزنه با پا پیش میکشهنمیدونم فعلا منتظرم استوری بزاره خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
لوییزا_کلارک عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1629 یه تایمی خیلی نخ میداد بعد دیگه الانا با دست پس میزنه با پا پیش میکشهنمیدونم فعلا منتظرم استوری بزار ... میخوای ازش تعریف کنی ؟ چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 میخوای ازش تعریف کنی ؟ بشدت مغرورهدوسته دوستمهچندباری همو دیدیمولی با اینکه اهله شروع مستقیمه برای من اصلا مستقیم کاری نکرده تا الانفقط چندباری عکسای خودمو لایک کرد و استوری دوستمو که اد میزد از استوری های من خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
لوییزا_کلارک عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1629 بشدت مغرورهدوسته دوستمهچندباری همو دیدیمولی با اینکه اهله شروع مستقیمه برای من اصلا مستقیم کاری نکرد ... خب اگ ریپ بزنی چی بهش میگی چون سوال منم هست چهطور میتوانی اینطور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری میکنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 خب اگ ریپ بزنی چی بهش میگی چون سوال منم هست بستگی به استوریش دارهولی نمیخوام سره لاسو باهاش باز کنم خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: