2777
2789
عنوان

قلبم هنوز درد میکنه💔

92 بازدید | 11 پست

قبل آشنایی با همسرم اصلا خواستگار نداشتم یعنی یه مدتی زیاد بودن یهو کم شد بعدشم فقط آت آشغال بودن منم واقعا کم عقل بودم فک میکردم سنم زیاده دیگه کسی نیست یه نفر بود که از واسطه اینا فرستاده بود خیلیم شرایطش خوب بود من براش خودمو کشتم اصلا یادم نمیره رفتم کفش و لباس خریدم به بهانه های مختلف میرفتم محل کارش بعد یه مدت دیدم اصلا هیچ کاری نمیکنه خیلی یهویی رفت دیگه منصرف شدم منم بی خیال شدم اون واسطه هم به همه دور و بریا گفته بود همه می‌دونستن من بخاطر اون میرم ینی واقعا خورد شدم اون مدت دیروز فهمیدم ازدواج کرده الان که فک میکنم میبینم چقد احمق بودم که خودمو اونجوری مسخره خاص و عام کردم اگه منو میخواست خودش میومد لازم نبود من خودمو اینجوری کوچیک کنم به همه گفتم خودم نخواستمش در حالی که اون منو نخواست هنوز نمی‌فهمم چرا یهو اینطوری شد اگه نمی‌خواست چرا گفت اثر خیلی بدی روم داشت فک میکردم من نخواستنی ام هیشکی منو نمیخواد کافی نیستم خدا لعنتش کنه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی بود میگف فرض کن شما مثلا توت فرنگی هستی اون طرف پرتقال دوست داره دلیل نمیشه شما بدی الانم که ازدواج کردی فکر چیو میکنی اون موقع واسه چیزی ک میخواستی تلاش کردی شاید اگه تلاش نمی‌کردی و اون طرف منصرف میشد الان باز فکر میکردی اگه تلاش می‌کردم شاید میشد 

الان ازدواج کردی؟تو خواستنی بودی ولی بخاطر انتخاب نادرست انرژی زنانگیتو کشتی

اره ازدواج کردم اون انگشت کوچیکه همسرمم نمیشه

دقیقا ، فک میکردم آسمون دهن باز کرده این کوتوله ی زشت افتاده پایین 

امیدوارم حالت خوب شه با گذشت زمان درست میشه برا عمه من هم همچین اتفاقی افتاد الان ازدواج کرده و یه د ...

الان بهترم ولی اوایل ازدواج خیلی حالم بد بود همش خودم بخاطر کارایی که کرده بودم سرزنش میکردم

یکی بود میگف فرض کن شما مثلا توت فرنگی هستی اون طرف پرتقال دوست داره دلیل نمیشه شما بدی الانم که ازد ...

نه بخاطر این ناراحت نیستم که رفت شوهرم خیلی بهتر اونه خدا برنامه بهتری برام داشت من عجول بودم بیشتر بخاطر این ناراحتم که چرا اون همه احساس رو صرف یه آدم نالایق کردم

الان بهترم ولی اوایل ازدواج خیلی حالم بد بود همش خودم بخاطر کارایی که کرده بودم سرزنش میکردم

آهام 

خب خداروشکر که الان زندگی خوبی داری عزیزم 

اشکال نداره به نظرم همه ما یه اتفاقایی برامون پیشش اومده که از یادآوریشون خجالت میکشیم، ناراحت میشیم، سرخورده میشیم...  ولی همه اینا تجربه میشن برامون