2777
2789

🌸🌸راهكارهايى براى انجام بهتر تكليف مدرسه توسط كودك :

همه ی پدر و مادرها در تمام دنیا به دنبال فرمولی جادویی هستند تا کودکشان را برای انجام تمرینات و

تکالیفشان تشویق کنند. اما پیداکردن راهی که برای همه ی کودکان کارساز باشد و اثری معجزه آسا داشته باشد بسیار سخت است. با این حال روشهایی وجود دارد تا شما به کودکتان کمک کنید تکالیفش را انجام دهد. بعضی از والدین نگرش اشتباهی نسبت به این موضوع دارند و روش درست مواجه با کودکی که از خواندن و نوشتن بیزار است را نمی دانند پس برای این پدر و مادرها، قدم اول تغییر ذهنیت و نگرش خودشان نسبت به تکلیف مدرسه و چگونگی مجبور کردن کودک به انجام آن است. شما می توانید از این پیشنهادها استفاده کنید و به کودکتان کمک کنید تا پیشرفت بهتری در درس هایش داشته باشد.

1.  اهمیت تمرینات در منزل را درک کنید. اگر شما فکر می کنید که تمرین هایی که معلم برای خانه در نظر می گیرد اهمیت زیادی ندارند، متقاعد کردن کودکتان برای انجام این کار بسیار مشکل است. ابتدا باید دلایل اهمیت و ارزش تکالیف و یادگیری را بدانید تا به کودکتان کمک کنید.

2. بعضی از مفاهیم آموزشی نیاز به تکرار و تمرین دارند و موقعیت یا مدت زمان کلاس در مدرسه امکان یادگیری آنها را فراهم نمی کند. بنابراین انجام تکالیف در خانه برای یادگیری کامل آنها ضروری است. این موضوع به ویژه برای درس هایی مانند ریاضی و درس های انتزاعی و فرار دیگر اهمیت بیشتری دارد.

3. گاهی معلم با تکالیفی که برای خانه در نظر می گیرد مفاهیم جدیدتری را آموزش می دهد. زیرا بعضی از مفاهیم را خود دانش آموز باید بدون کمک معلم و در قالب حل مسئله و یا تفکر در مورد یک موضوع به دست بیاورد. انجام تکلیف علاوه بر کمک به یادگیری مطالب درسی به کودکتان خودمحوری، مدیریت زمان، تمرکز و مسئولیت پذیری را آموزش می دهد. این مهارت ها در آینده کودکتان بسیار نقش دارند و تمرین های مدرسه می تواند بسیار در رشد این مهارت ها تاثیر داشته باشند.

4. با واقعیت کنار بیایید. بسیاری از کودکان علاقه ای به انجام تکالیف مدرسه شان ندارند. در دوره ای که کودکتان می تواند تفریحات جذابی مانند بازی های الکترونیکی و یا برنامه های متنوع تلویزیونی داشته باشد، شما نباید توقع داشته باشید او با علاقه مندی و اشتیاق و بدون حواس پرتی پای درس و مشق بنشیند و دانش آموز فعال و کوشایی باشد. شما هم به عنوان پدر یا مادر باید این موضوع را بپذیرید اما این به معنای موافقت و تائید کودک نیست، موضوع مهم فقط فهمیدن احساس کودکی است که اطرافش پر است از سرگرمی و اتفاقات هیجان انگیز. واقعیت این است که نوشتن تکلیف برای کودک کار جذابی نیست، پس با درک این مساله او را مجبور کنید که در خانه درس بخواند.

5. سعی کنید به جای اینکه فقط صفحه ی تکلیف های کودک را بشمارید او را برای انجام تکالیفش همراهی کنید. شیوه ی بسیاری از پدر و مادرها برای ترغیب کودک به انجام تکالیفش روش هایی مثل تهدید کردن، رشوه دادن، داد زدن یا وعده های دروغ است. اما آیا هیچیک از این روش ها به کودکتان انگیزه ی درس خواندن را داده است؟ ممکن است شما با انجام این کارها بتوانید او را مجبور کنید تا تکالیفش را بنویسد و درس هایش را بخواند اما رفتار او در برابر انجام وظیفه ای که بر عهده او گذاشته شده است را اصلاح نمی کنید. روشتان را تغییر بدهید و نقش خودتان را از یک ناظر به یک همراه تغییر دهید.

6. برای فرزندتان مکانی ایده آل و مناسب برای انجام تکالیفش فراهم کنید. کودک را از محیطی پر از وسایل بازی و تحریک کننده دور کنید، اتاقی که او درس می خواند نباید شلوغ و پر رفت و آمد باشد. هر چیزی که او را وسوسه می کند را دور کنید. اگر صدای تلویزیون حواس کودک را پرت می کند برای مدتی تلویزیون را خاموش کنید. البته این نکته را فراموش نکنید که کودک باید یاد بگیرد در شرایط متفاوت و حتی گاهی نامناسب درسش را بخواند اما برای شروع و برای ایجاد انگیزه این روش ها مناسب و ضروری هستند.

7. سعی کنید تمام ابزارها و وسایل آموزشی که کودک برای انجام تکالیفش لازم دارد را در اختیارش بگذارید، خودکار و مداد، دفتر و یا کاغذ و کتاب و یا هر چیز دیگری که نیاز دارد را فراهم کنید پیش از شروع درس خواندن یا مشق نوشتن چند دقیقه ای کنارش بنشینید تا مطمئن شوید که هیچ مشکل یا بهانه ای وجود ندارد. اگر او برای انجام تحقیقی و یا مسئله ای احتیاج به اطلاعاتی دارد حتما همراهیش کنید و اگر خودتان آن اطلاعات را ندارید می توانید از دوست و یا آشنایی بپرسید و یا در اینترنت آن را جستجو کنید. هرگز کودک را رها نکنید او برای تحقیق و پژوهش نیاز به کمک دارد.

8. با پرسیدن «درستو خوندی؟ ریاضیتو حل کردی» خیال خودتان را راحت نکنید. در شنیدن جزئیات مشتاق باشید و به او مشورت بدهید

دکتر زهرا شعرا

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من پسرم 6 سالشون هست هنوز مدرسه نرفتن 

من ازسال بعد باید چطوری باهاشون برخورد کنم تا خودشون خودجوش تکالیفشون بنویسن 

الان که پیش هستن یکم تکلیف دارن سه خط وبیشتر مواقعتا میان مینویسن 

من این در نظر دارم که سالبعد که رفتن مدرسه پدرشون بهشون بگه وقتی من از سرکار میام میخوام تکالیفت چک کنم 

ایا این شیوه اثرداره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مامانهای با تجربه.شما هم راهکارهاتون را بنویسید لطفا    

سلام عزیزم بزار من تجربه ام رو بگم‌شاید براتون جالب باشه ...دخترمن همزن مشکل و داشت تا تا اینکه کلی پدرش ومن تشویقش کردیم‌و قول دادیم براش جایزه بخریم .... اما نتیجه اینکه بهمون گفت ... پول توجیبی منو زیاد کنین من تمام مشق هامو می نویسم خلاصه پدرش اونموقع کمی پول توجیریش رو زیاد کرد ...نتیجه عالی بود تمام ریاضی ...و مشق ....بخوانیم و بنویسیم ....وغیره کاملا نوشته می شد ...تا اینکه من متوجه شدم خطهای نوشته هاش بعضی روزها  

عوض می شه ...تا اینکه از عمه همسرم که معلم همون مدرسه بود خواستم اونو زیر نظر بگیره ....سرتون رو درد نیارم متوجه شدیم خانم تو مدرسه  خدم و حشم داره مثل خانم بالا ها حکومت ایجاد کرده یکی کیفش رو می آره یکی مشغش رو می نویسه ...یکی هم براش می ره توصف خوراکی براش می خره ...اونم د ر قبالش پول خوراکی هاشون رو می ده .....خوب بنظر شما من باید چیکار می کردم با این ملکه خودکامه .....الان که ۱۲ ساله شه هنوز که هنوزه تو نوشتن مشکل داره

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یکی از راهکارهاب خوب،مخلوط کردن بازی با مشق نوشتنه.کلا هر کاری برای بچه با بازی همراه بشه بچه ها با شوق و اشتیاق انجامش میدن . مسابقه بزاریم بین مشق نوشتن بچه ها و کارهای خونه . بجای دیکته ی هر روزه ی تکراری،خلاق باشیم.دیکته های جدید خلق کنیم.مثلا نوشتن کلمات سخت در نقاشی.

یا نوشتن یه داستان جدید از کلمات سخت

یا بچه به ما دیکته بگه

یا جا انداختن کلمات سخت در متن.بعد بچه کلمات سخت را در متنی که ما نوشتیم جایگزین کنه

نگیم بیا بهت دیکته بگم.بگیم بیا یه بازی باحال داریم!!!

هورا بکشیم

دست بزنیم

خلاق و صبور باشیم در هنگام مشق نوشتن

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

یه راهکار دیگه استفاده از تشویق هست.بجای هی غر زدن و هی ایراد گرفتن

آفرین پسرم.چه قشنگ نوشتی

آفرین این کلمه ای که نوشتی شبیه سیندرلاست

آفرین...ای ول....توی ربع‌ساعت سه خط نوشتی!!!

ولی ما چطور برخورد میکنیم؟

بچه 10 تا کلمه خوب نوشته یکی را بدخط نوشته.دقیقا همون یه کلمه را میبینیم.دوتا فحشش میدیم.خنگی! بنویس

منو کشتی!!!

بهتره خوبیها را ببینیم و تشویق کنیم.بجای آنکه بدی ها را ببینیم و هی غر بزنیم

راهکار بعدی که خیلی مهمه اینه که رازهای تربیتی بچه مون را به مادربزرگ و دایی و عمه و خاله نگیم.

مثلا زنگ میزنیم به خواهرمون،میگیم: علی کُشته منو.مگه مشق مینویسه!!! سه ساعته دفتر مشقش پهنه!!! معلمش هم ناراضیه.دیکته اش هم سه تا غلط داشته!!!

راهکار بهتر اینه که گوشی برداریم و از بچه مون تعریف کنیم.علی عالیه!!! بچه ام دو صفحه را فوری نوشته.دیکته اش هم عالیه

پس...حق نداریم رازهای تربیتی بچه مون را جایی جار بزنیم.!!!

خانم دکتر من خودم از مشق ننویس ترین بچه های دنیا بودم. یه جوری تقلب می کردم تو مشق نوشتن که هیچکس نمی فهمید. نصف متن رو سانسور می کردم. روز مشق دیدن بهانه های الکی می آوردم. صبح قبل از مدرسه تند تند می نوشتم. خلاصه که مامان و معلمام رو خیلی اذیت کردم. خیلی.

ولی در عوض یکسره در حال نامه نوشتن برای این و اون بودم.می خوام بگم از نوشتن بدم نمی اومد. از مشق نوشتن بیزار بودم. هنوزم فکر می کنم مشق واقعا برای بعضی روحیه ها خوب نیست. راستش من از همه بچه های اطرافم بیشتر تحصیل کردم. موقعیت اجتماعی بهتری دارم. بچه نابغه یا باهوشی هم نبودم. معمولی بودم. ولی هیچ جوره نمی تونستم با مشق کنار بیام. الان با خودم می گم اگه بچه دار بشم شاید مجبورش نکنم مشقاشو بنویسه. چون خودم از این بابت خیلی اذیت شدم. یه معلم خیلی سختگیر داشتیم که روزانه یه عالمه مشق می گفت و همه رو هم دقیق چک می کرد. اون سال من مریض شدم و روزها اصلا مدرسه نرفتم.

خانم دکتر من خودم از مشق ننویس ترین بچه های دنیا بودم. یه جوری تقلب می کردم تو مشق نوشتن که هیچکس نم ...

حرفتون درسته.بهتره بچه ها را عاشق یادگیری کنیم.بجای فقط مشق و فقط سختگیری.ولی بالاخره نوشتن با عشق مشق نوشتن یعنی عشق به یادگیری