2777
2789

دیروز امتحان گرفتم  

بچه ها که برگه امتحانو بهم تحویل می دادند که دو تاشون  گفتند خانم پاسخ این دو تا سوال چی میشه 

از اونجایی که این درسم نزدیک به  ریاضی فرمولی هست دیگه بررسی نکردم و نمیدونم چرا بررسی نکرده تو ذهنم این بود که جوابهاش این میشه‌  و به دو نفرشون گفتم این میشه  

چون هم مراقب بودم  و تمرکزم رو این بود که بچه ها تقلب نکنند و از طرفی دو نفر که برگه رو دادند اصرار که خانم جوابش چی میشه و دیگه بررسی نکردم گفتم .

بعد که بچه ها برگه را دادند  طبیعتا رفتم پاسخو تو کلاس گفتم اون دو نفر گفتند عه خانم پس به ما گفتی این میشه 

گفتم  واقعااااا  نه پاسخ درست طبیعتا همینی هست که الان گفتم 

ذهنم درگیره  اصلا  چرا بررسی نکرده اون پاسخ هارو بهشون گفتم

به نظرتون  الان پیش خودشون میگن چقدر من بیسوادم و معلم اشتباه میکنه  دیگه از ما چه توقعی داره؟؟؟؟

یا اصلا دیگه به این موضوع فکر نمی کنند؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همین فکر رو میکنن برای سری بعد دقت کن الانم نمیشه واقعا کاری کنی بیخیال شو

چقدر بد 

ناراحت شدم 

اصلا نمیدونم بررسی نکرده  چرا یه چی گفتم 

از من بعید بود 

اصلا موضوع مهمی نیستپیش میادجلسه آینده اگر پرسیدن فقط بگید تمرکز نداشتم و به سوال دقت نکردم .بچه ها ...

امیدوارم  

همون دیروز پاسخ آزمونو  گفتم  

فقط نمیدونم  چرا بررسی نکرده به دوتاشون اون پاسخ هارو دادم 

میگن متاسفانه.ولی مهم نیست. از این به بعد حرفه ای تر عمل کن و بگو پاسخ سوالات سر کلاس

پاسخو بعد پایان امتحان گفتم 

نمیدونم چرا بررسی نکرده به سوال دو نفرشون وسط امتحان بعد اینکه برگه را دادند  پاسخ دادم 

پاسخو بعد پایان امتحان گفتم نمیدونم چرا بررسی نکرده به سوال دو نفرشون وسط امتحان بعد اینکه برگه را د ...

ناراحت نباش پیش میاد برای خودم هم سال های اول کاری پیش اومده امامن گفتم معلومه موقع برگه دادن جواب درست رو نمی گم تا ازمن نپرسید وباعث نشه بقیه جوابو بشنون😉

وقتی بعداز امتحان پاسخ درست رو گفتی معلومه بلد هستی وبچه ها قضاوت نمی کنن

ناراحت نباش پیش میاد برای خودم هم سال های اول کاری پیش اومده امامن گفتم معلومه موقع برگه دادن جواب د ...

وای چه باحال  

ایکاش من هم اینو میگفتم 

دیگه بلد شدم😀😐  

دقیقا میگن و همیشه میگن یعنی حتی به سال پابینی میگن این اشتباه تا دو سال گریبان گیره حتی ممکنه تو حر ...

دو سال 😐😀😀😀

واقعی میگی یا داری اذیت میکنی؟؟

یعنی الان پیش خودشون میگن دبیر بلد نیست چه توقعی از ما داره ؟ پاسخو که بلد بودم

عزیزم معلم ریاضی پسرم نمره تو ورقشون رو اشتباه می‌نویسه با توجه به بارم مثلا 18/5میزنه 17/5بری بهش بگی بهمون اندازه کم می‌کنه ینی میگه اشتباهمو بهم نگید شما هنوز در گیری بیخیال بابا