2777
2789

شوهر من آزمایش اسپرم داده گفتن اسپرمش صفره

دکتر گفت دوباره تکرار کنید

کسی بوده این مدل باشه چیشد بعدش 

چطوری خوب شد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تقویت‌شده کن دوباره بره آزمایش 

یعنی آزواسپرم بود؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

تقویت‌شده کن دوباره بره آزمایش یعنی آزواسپرم بود؟

چی بهش بدم

نمیدونم والا اسمش رو نگفت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بهش بدمنمیدونم والا اسمش رو نگفت

مغزیجات و ...بزن توی‌نت میاره ،البته کارت خیلی سخته باید برید پیش یه دکتر خوب حالا یا طب سنتی یا طب جدید 

انشالله خوب میشه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

مغزیجات و ...بزن توی‌نت میاره ،البته کارت خیلی سخته باید برید پیش یه دکتر خوب حالا یا طب سنتی یا طب ...

ممنونم گلم

عزیزم به نظرت چندسال طول میکشه

واقعا از بس استرس گرفتم معده درد و چشم درد گرفتم همسرم هنوز خبر نداره من خودم بردم دکتر

ممنونم گلمعزیزم به نظرت چندسال طول میکشهواقعا از بس استرس گرفتم معده درد و چشم درد گرفتم همسرم هنوز ...

انشالله زود جواب بگیرید ، یکم شرایط سخته چون بدنش اصلا اسپرم تولید نمیکنه حالا آزمایش تکرار کنه شایدم اشتباه شده ولی اگه هم اسپرم صفر بود توکل به خدا چند ماه سفت و سخت هم مواد غذایی و عطاری اینا تقویت کنه هم داروهایی که دکتر میگه استفاده کنه هرروز معجون و موز و گرده نخل خرما،خرما،موز ،کباب ،گوشت شتر ،نخود و...عرق کاسنی ،جینسینگ اینا خوبه 

شوهرت هم ناامید نشه بهش بگو اسپرم ضعیفه