2777
2789

قبلا گاهی بابام تفریحی تر ی ا ک میکشید هربار هم ب داداشم میگفت بره براش بخره الان داداشم ۲۶ سالشه. هربار بابام زنگ میزنه ازون میگه ک اره یشب درمیون میشینه میکشه براشم مهم نیس من باباشم و جلوم میکشه داداشم قبلا خیلی باغیرت بود کل بارداریم هوامو داشت ولی یساله اصلا زنگم نمیزنه نمیاد احوال نمیپرسه معتاد نشده بنظرم ولی عوض شده و البته اینجور پیش بره میشه..منم مشکل روماتیسم و پوکی استخوان دارم دیروز دکتر بودم گفت حرص نخور وگرنه زمین گیر میشی ولی نمیتونم  بی تفاوت باشه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون چاه رو بابات کَند و داداشم افتاد داخلش

اره ولی اونم نباید اینقدر کم عقل باشه ک دنبال این راها بره وگرنه بابام از ۱۵ سالگی اینم سیگاری کرد از بس مثل نقل و نبات سیگار نیکشه

اره ولی اونم نباید اینقدر کم عقل باشه ک دنبال این راها بره وگرنه بابام از ۱۵ سالگی اینم سیگاری کرد ا ...

اراده داداشت ضعیفه باید فاصله می‌گرفت از بابات 

تا چ حد بگیره براش ولی خودش کش نره و استفاده نکنه مگ پسر پیامبر باشی 

بنظرم بابات اگ واسه مریضی هم میکشه بگو حق نداره جلو داداشت بکشه و داداشت گیر کرده شک نداشته باش

اراده داداشت ضعیفه باید فاصله می‌گرفت از بابات تا چ حد بگیره براش ولی خودش کش نره و استفاده نکنه مگ ...

قبلا هزار بار گفتم گفت ن ما معتاد نمیشیم ولی وقتی ادرس و شماره ساقی رو ی پسر بچه داشته باشه بره بگیره بعدم تعارف میکرد بهش .سیگار هم از نوزادی ما توخونه میکشید روزی سی چهل  تا الانم من آسم دارم.داداشم دوساله نامزد داره ن جلو میره ن عقد میکنه کلا ن بما دیگه زنگ میزنه یجوری شده بابامم هربار زنگ میزنه پشتش میگه فلانه بهمانه بخدا منم مریضم از بس حرص میخورم همش بدن درد دارم 

تریاک میکشن توطئه میکنن چ واسه بچه چ بقیه داداشت سرخورده و افسرده شده

مامانمم فوت شده. شما میگی الان من چکار کنم؟عموهامم همه معتادن کلا ادمای بی فکری بودن و هیچی جمع نکردن ن خونه ای ن هیچی