2777
2789
عنوان

عروسی‌های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 355 پست
بعد سوم راهنمایی هنوز عذاب وجدان اون یکبار رو دارهشوهرمم که حتی برای احساس راحتی با منم زمان نیاز دا ...

پرنس و🐒در آستانه شوگر ددی شدن🧓😂

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته خودشون هنوز حس کودکی دارن🤣

سن شناسنامه ای ⬅️ شو گر 

سن رفتاری⬅️دوشنبه 13 ساله

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

🐒🐒🐒بیشتر از اینم نمیشد انتظار داشت:))

🐒🐒🐒بیشتر از اینم نمیشد انتظار داشت:))

من یه بار فکر کردم میخواد خواهرم رو گول بزنه کلی سرزنشش کردم

بعد گفت مریممممم برات متاسفم تو من رو اینطوری شناختی که به یه بچه چشم داشته باشم؟

حالا الان نشون داد میتونه به چندسال کوچک‌تر از خواهرم هم چشم داشته باشه😅

من یه بار فکر کردم میخواد خواهرم رو گول بزنه کلی سرزنشش کردمبعد گفت مریممممم برات متاسفم تو من رو ای ...

اینطور که🐒🐒 پیش میره  حتی پتانسیل اینو داره به بچه همون بچه ام به عنوان سوپر شو گر ددی چشم داشته باشه😂

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

milli-ftei8

اینطور که🐒🐒 پیش میره حتی پتانسیل اینو داره به بچه همون بچه ام به عنوان سوپر شو گر ددی چشم داشته ب ...

بعد از من یه مدت رفته بود تو فاز سن بالاها😅

پرنس هم الان یه چنین چیزهایی تو ذهنش میگذره ولی خب یه دختر ۲۲ ساله با مدرک دکتری از یه خانواده لاکچری که تا حالا با هیچ پسری ارتباط نداشته وجود نداره که بیاد با یه پسر ۳۸ ساله سرشار از تجربه😅

باید کف سن رو ببره بالا تا طرف وقت کنه دکتری قبول بشه و اجازه یه تجربه در گذشته به اونم بده😂

اتفاق چند وقت پیش عروسی دعوت بودیم از حرکت عروس خانوم خ شم اومد که از دی جی خ است فقط بچه ها رو صدا کنه اومد وسط کلی باچه ها رقصید یکیش دختر خودم بود.بچه ها اونقد ذوق کردن 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ربع سکه

سی تومن سال 96 پول ی پرس غذا بوده که بهت دادن شما هم الان پول ی پرس غذا رو بده بهشون یعنی سیصد تومن... چه گوز گوزا. عروسی مردم بری با سی تومن مسخرشون کنی توقع رب سکه هم بکنی😐

بعد از من یه مدت رفته بود تو فاز سن بالاها😅پرنس هم الان یه چنین چیزهایی تو ذهنش میگذره ولی خب یه دخ ...

معیارهای پرنس هستن اینا؟🙂‍↕️

پرنس تو واقعیت زندگی نمیکنه 

رفته تو دنیای فانتزی:))

خودش تو چند سالگی تونست دکترا بگیره ؟22سالش بود دکترا داشت🤣🤣