2777
2789

بابام کارت داد برا زنعموم و دختر عموم روسری بخرم واسه دراوردن سیاهی عموم فوت شده بعد من خودم یه شال نو داشتم که پارسال ۱۰۰ تومن خریده بودم اصلا نپوشیده بودم بعد اونو الکی به بابام گفتم خریدم برا دختر عموم ۲۵۰ یه روسری هم ۱۶۰ گرفتم از حراجی بیرون ۲۵۰ میشد اونم گفتم ۳۰۰ گرفتم بعد باقی پولا رو برداشتم برا خودم و اصلا بابام شال و روسری رو هم نبرد گفت برا خودت پول میریزم براشون خودشون هر چی خواستن بخرن الان این پول حرام من مجردم درامد ندارم پول تو جیبی هم نمیده بهم 

نه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر  ولی راضی باشه بهتره

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

اوه اوه وکیل مدافع شیطان که بگه نه یعنی ارررره

😒😒😒برو تا گولت نزدم

تو شیطونم درس میدی😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.