2777
2789

دوستم چندسال  با  آقایی  دوست  بودن.دوستم بیوه بود.اقا مجرد.خونه پدر دوستم روستا بودن.ولی دوستم تنها اومده بود شهر خونه مجردی گرفته بود.منشی بود. با  صاحب همون خونه  دوست شدن و رابطه داشتن.

تو  همون  خونه  ک  بودن باهم. اقا  دوست دخترشو  اورد خونه.چون  خونه  مال  اقا  بود دیگه.  و  دوستم  سر  میرسه. جنگ و جیغ و دعوا و...

حالا  بعداز ۵سال  رابطه  باهم  ازدواج  کردن   چندماهه.

اقا  هیچ  نوع  مراسمی  نگرفت. و مهریه ش  هم  یک  سکه  گزاشت.

ولی  خونه  مستقل  فراهم  کرد. با  وسایل  کاااااامل   زندگی.یعنی  دوستم  هیچی  نبرده.

اقا  از  لحاظ  مالی  فوق العاااااااده  عاااالی  و  پولدااار.  دوتا  خونه  تو بهترین  محل.  مغازه.  شغل  عالی  و  پر  درامد.   خرج  کن. خلاصه   دوستم  در  رفاه   کامله.

ولی   اقا   با  همون  معشوقه  که  اورده  بود  خونه  دوران  مجردی   بازم   رابطه   داره. اون  خانم  صدبار  خاسته   کات   کنه. و دعوا و  توهین.  ولی  اقا  هربار   با   اصرار  و  التماس   گولش  میزنه   برای  رابطه  ج.نسی.

اقا  دوتا  گوشی  داره.  گوشی ک با معشوفه  یا  کسای  دیگه  چت  میکنه  تو  مغازه  میزاره.خونه  نمیبره.

دوستم  خبر  نداره   از  خیانتش.  بهش   بگم میدونم  میگه  حسادت  زندکیمو   میکنی.

چکنم؟

محاله   لو   بره.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزییات و از کجا میدونی که حتی خانمش ازشون خبر نداره؟

اقا   دوست   شوهرمه.

براش  تعریف   میکنه.   نمیدونه   ب  من  منتقل   میکنه

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست