2777
2789
عنوان

اونی که میخواستم شد شد شد 💃🏻😍

504 بازدید | 17 پست

من چن وقت پیش این تاپیک رو زدم 👇🏻 ( لینک پایینی)

چندین ماه بود که تو فکر این کار بودم و واقعا از صمیم قلبم دوست داشتم درست بشه 

که شد!!! آخرش شد!

خدایا شکرت واقعا شکر 🤍🌱✨️ امروز اولین روز کارآموزی م هست خواستم به یادگار بمونه. 

17 نوامبر ۲۰۲۵ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16926061/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%93%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D8%AE%D8%B4%D9%86-%D9%88-%D8%B6%D8%AF-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1?page=1

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی من شمارو میشناسم فک کنم ایتالیا هستی درسته. ؟ منم میخوام بریا دانشگاه پادوا اقدام کن ...

اره عزیزم قبلا با هم حرف زدیم 😍

اره متاسفانه یه سری استان ها هستن که بورسیه شون مشکل داره و بچه ها رو اذیت کردن پادوا چندین ساله اینجوریه. هستن البته بچه هایی که بورس رو گرفتن ولی خب یه سری ها هم نتونستن. دقیقش رو خیلی اطلاع ندارم

شرایط کار تو ایتالیا چطوریه عزیزم؟

من هنوز فارغ التحصیل نشدم و خودم شخصا وارد بازار کار نشدم حقیقت. به نسبت کشورهای دیگه مثل المان، فرانسه یا هلند بازار کار ضعیف تری داره خب و دونستن زبان ایتالیایی واجب. اما خب به رشته و مهارت طرف هم خیلی بستگی داره

اره عزیزم قبلا با هم حرف زدیم 😍اره متاسفانه یه سری استان ها هستن که بورسیه شون مشکل داره و بچه ها ر ...

من عدد ایزم پایینه( بصورت آنلاین حساب کردم ) زبر ۲۰۰۰تام 

هز یه موسسه پرسیدم گفت زیر ۳هزار تا اوکیه 

البته من برای ۳تا دانشگاه میخوام اقدام کنم 

من هنوز فارغ التحصیل نشدم و خودم شخصا وارد بازار کار نشدم حقیقت. به نسبت کشورهای دیگه مثل المان، فرا ...

من میخوام اپلای کنم برای حوزه خلیج فارس 

میخوام کاری برم

رزومه جمع میکنم اما هلند و سوئیس و فنلاند و نروژ و اتریش و... دوس دارم

من عدد ایزم پایینه( بصورت آنلاین حساب کردم ) زبر ۲۰۰۰تام هز یه موسسه پرسیدم گفت زیر ۳هزار تا اوکیه ا ...

اوکیه ببین من گروه تلگرامی بچه های پادوا رو دارم میتونی بری اونجا دقیقتر بپرسی تمام بچه ها اونجا چن ساله هستن دقیقتر میدونن من خدای ناکرده اشتباه نگم 

عالیه ایشالله موفق باشی سعی کن گزینه هات رو بیشتر کنی که شانس پذیرشت بیشتر بشه

اوکیه ببین من گروه تلگرامی بچه های پادوا رو دارم میتونی بری اونجا دقیقتر بپرسی تمام بچه ها اونجا چن ...

ممنون عزبزم 

اره خودم دارم گروهشونو 

آخه دیگه همین ۳تا با شرایطم اوکیه

من میخوام اپلای کنم برای حوزه خلیج فارس میخوام کاری برمرزومه جمع میکنم اما هلند و سوئیس و فنلاند و ن ...

خب چرا مستقیما برای کاری برای اروپا اقدام نمیکنین؟