2777
2789

من یه نوزاد دارم دست تنها توی شهر غریب....بچه امم همش به من‌چسبیده طوری که ببخشید میخام برم سرویس بهداشتی اصلا نمیزاره

بخام غذا بپزم باید صبر کنم بخوابه و تندتند به کارام برسم

زن داداشم هربار میاد خونمون شام و نهار میان...

به هیچ عنوان یه استکان برنمیداره

حتی تعارف نمیکنه کاری داری کمک کنم؟

فقط گاهی میره با بچه ام بازی میکنه

اگه مامانم باشه کمکم میکنه که اونم مریضه قلبی

ینی هربار میان از کت و کول میفتم همش در حال کار کردن و راه رفتنم. این وسط بچه امم به من وابسته اس

هرچقدر اونا سرگرمش کنن باز میاد دنبال من و من باید بهش شیر بدم و بخابونمش

زن داداشم عقده و عید میرن خونه خودشون

به نظرتون پرتوقعم؟

من اصلا بحث خواهرشوهر و زن داداشم ندارم کس دیگه ام اینکارو کنه ناراحت میشم

میگم از صبح دارم کار میکنم ادب حکم میکنه حداقل توی سفره جمع و پهن کردن کمک کنم

اونم میزبانی که بچه کوچیک داره

باید کمک کنه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق باشماست

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

هم تربیت فرزند خودت مشکل داره هم اخلاق زن داداشت. بچه رو اینقدر وابسه بزرگ نکن بخدا ما هیچ کدوم اینجوری نبودیم تو بچگی که الان پدر مادرای جدید بچه رو جوری بار میارن که این وابستگی شدید حتی بخواد دو روز دیگه بره مدرسه براش دردسر ساز میشه. 

حق داری دلت بخواد کمک کنه 

اما اون خودش باید شعورش برسه

مثلا ب داداشت بگو دست تنهایی ب خانمش بگه کمکت کنه تو جمع کردن 

اگه خودت بگی کلی حرف از توش در میاد 

یا میتونی خیلی محترمانه ازش بخوای مثلا چایی بیاره 

یا مثلا بگی مهسا جون ممکنه توی پهن کردن سفره کمکم کنی 

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️