2777
2789

میخوام برای کنکور بخونم خونه خودمون تمرکز ندارم کتابخونه هم دوره ازم نمی تونم برم

خونه بابابزرگم یه اتاق خالی هست رفت و اومد کمه 

اماا متاسفانه دست یه بنده خدایی هست که برام یه کاری انجام داده حالا کارش تموم شده گفتیم خالی کن اتاقو برو... هی لفتش میده حالا امروز اومده از شهرستان تو رو خدا دعا کنید وسایلشو جمع کنه بره 😭😭😭😭 بخدا نمی دونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم تو رو خدا دعا کنید بره این تا من برم اونجا بتونم درس بخونم 😭😭😭😭

بخدا دوماهه منتظرم خونه خالی نمیکنه گناه دارم دعا کنید بره امروز و فردا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداصدای همه رو میشنوه😐. یه چیزی ازین پنبه ها هست میتونیم بذاری تو گوشت, یا همزمان توی برنامه هایی که هست آنلاین بخونی ایشالا ساعت مطالعت بهتر میشه 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

وای منم مثل شمامکنکور تجربی میدی؟من خیلی دوس دارم برم فرهنگیاننمیدونم ۱۱ ترمیم باید بکنیم یا نه

اره تجربی 

هنوز ۱۱ مشخص نیست فعلا کاری نداشته باش بهش 

انشاالله قبول بشی😍

خداصدای همه رو میشنوه😐. یه چیزی ازین پنبه ها هست میتونیم بذاری تو گوشت, یا همزمان توی برنامه هایی ک ...

شنیدن که میشنوه اما مهم اینه به صدای کی جواب بده🥲🥲🫠🫠

گذاشتم پنبه اما بازم نشدد کلا من مشکلاتم زیاده روح و روانم داغونه تمرکز ندارم یه جا آروم و بی سروصدا میخوام

شنیدن که میشنوه اما مهم اینه به صدای کی جواب بده🥲🥲🫠🫠گذاشتم پنبه اما بازم نشدد کلا من مشکلاتم زیا ...

دیگه مجبوری فعلا اینجوری پیش ببری تا زیاد عقب نمونی. مدیتیشن کن تمرکز رو تقویت میکنه من انجام می‌دادم. ایشالا زودتر درست شه

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

دیگه مجبوری فعلا اینجوری پیش ببری تا زیاد عقب نمونی. مدیتیشن کن تمرکز رو تقویت میکنه من انجام می‌داد ...

اره باید یه خاکی تو سرم بریزم🥲🥲🫠🫠

ممنونم ازت🤍❤️