2777
2789
چون به شوهرتم ربط داره نمیتونی سر خود جلوگیری هم کنی چون مقصر میشی باید باهاش صحبت کنی که در حدامکان ...

نمیدونم چراازوقتی بچه آوردم کلااخلاقاش عوض شده،انگاری بچه شده بازیچه دستش،هی ازطریق بچه اذیتم میکنه توهرچیزی زورم میکنه،بخداخسته شدم بعضی روزابه خودکشی فکرمیکنم،تاحالاسه بارتوی دعواهابچه روازم گرفته نزاشته تادوروزشیربدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس نمی خواد برو پیش دکتر وسایل جلوگیری میزارن نمیدونم یه کاری کنن فعلا باردار نشی

دوسال پیش گذاشتم دستگاه ولی همش لکه بینی داشتم،نمیدونم بخداچیکارکنم خسته شدم،خیلی روم فشارروحی هست

والا این همه راه جلوگیری.خب شماiudبزار..همسرت کاندوم استفاده کنه ایشون ک طبیعی و کنترول نداره

آخه این همه سال تونسته اماداره دیگ ازقصداذیت میکنه،دستگاه گذاشته بودم همش لکه بینی داشتم دکترگفت بهت نمیفته بردار،ماهی یکباربیشتررابطه نداره همونم اذیتم میکنه،ازلحاظ روحی خیلی روم فشاره،جوری شدکه بچموامروزخیلی زدم

سقط مکرر که خودت میکنی اخر به خودت ضرر میزنی برو پیش دکتر یه راه درست پیش پات بزاره

توروخدابرام دعاکنین خسته شدم بچموهمش میزنم،یابه فکرخودکشی میفتم ،دعاکنین

بجزدستگاه وقرص چیزدیگه ای هم هست؟میرم میپرسم

من تا حالا جلوگیری نداشتم دقیق نمیدونم کاش مثه تو هی سر خود سقط میکردم... ولی شما که خوب باردار میشین جننین اهدا کنبن به آدمای نیازمند یه خیری بهتون برسه فکر خودکشی هم نکن هرچیزی راهی داره 

تاحالانشنیدم،یعنی چی جنین اهداکنم؟چجوری وکجا؟

اره یه مدت میری تحت نظر روز تخمک کشی تخمک خودت و اسپرم همسرت با لقاح مصنوعی داخل ازمایشگاه تبدیل به جنین میشه مراکز ناباروری البته الان بچه شیر میدی نمیشه