2777
2789
عنوان

نشانه های کاینات

137 بازدید | 9 پست

بچه ها من میخام مساله ای مطرح کنم لطفا اونا که میخان مسخره کنن نیامد من از وقتی کتاب‌های موفقیت اینا را خوندم وسواس فکریم بیش‌تر شده مثلا میخام کاری کنم هی نشانه های مختلف میبینم بین انجام یا انجام ندادنش گیج میشم شده گاهی اصلا توجه نکردم به نشانه ها انجام دادم اتفاق بدی افتاده واقعا گاهی نشانه ها مانع خطر میشن تجربه کردم اکه یهو پام گیر کنه جایی نباید برم شده توجه نکردم اتفاق بد افتاده ولی دیکه گاهی مدام نشانه های ضد نقیص میبینم زندگیم این طور مختل میشه اعصابم خرد میشه کارام میمونه اونا که واردن لطفا راهنمایی کنن بهم چرا ابن طور شدم قبلا این طونبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دیدن پر سفید رنگ. یا ی اهنگ یا نت خاص یا دیدن پروانه. اینکه پات بخوره جای که نشونه حساب نمیشه

برا اینکه بخام جایی برم اگه محکم‌ پام بخوره تو در را والله نشونه گرفتم اصلا شاید خوندن اون کتابها برام خوب نبوده الان برا هرکار وسواس کرفتم‌ برا انجام دادنش نمیشه برا ندادنش هم نمیشه انگار هرکار بخام انجام‌ بدم گره میافته البته بعصی اش واقعا متوجه میشم بعدا که خوب شد نشده ولی وسواس داشتم بدتر شدم‌

برا اینکه بخام جایی برم اگه محکم‌ پام بخوره تو در را والله نشونه گرفتم اصلا شاید خوندن اون کتابها بر ...

این تلقین منفی  هست نه نشونه. شما بیشتر تمایل دارین منفی گرا باشین. مثلا همین پات ضربه میخوره چرا به خودت تلقین نمیکنی که کائنات بهت میگه هوات رو  داره و هواسش بهت  هست  

چند تا سایت خوندم نشانه های کاینات هی فکرم ریخته بهم

سایت ول کن.اونا برداشت شخصی خودشون از کتاب گفتن. خودت مطالعه کنی و کتاب بخونی بهتره.  هرکتابی رو نخون. چون ذهنت بهم میریزه. فکر کن ببین چه چیزی وقتی یهویی میبینی  حس خوبی بهت دست میده.‌ بعد اون مورد واسه خودت نشونه در نظر بگیر. وقتی دیدیش به خودت تلقین کن که همه چیز طبق میلت داره پیش میره. سعی کن  بیشتر از دو یا سه تا نشونه واسه خودت تعیین نکنی تا ذهنت زیاد درگیر دیدن نشونه نشه. حتی ممکنه یک ماه نشونه نبینی . که ی چیزی عادی بحساب میاد. چون نشونه باید کمیاب و نایاب باشه. مثل الماس درخشنده و زیبا. 

سایت ول کن.اونا برداشت شخصی خودشون از کتاب گفتن. خودت مطالعه کنی و کتاب بخونی بهتره. هرکتابی رو نخو ...

اصلا بگم‌ چه چیزایی را نشونه میگیرم بخدا میخندی بهم خنده داره صدای کلاغ عطسه کردن خوردن پام به جایی گیر کردن دستم بجایی گم کردن کلید اصلا خودم هم خنده ام میگیره الان وعده کردم صبح برم خونه ببینم اجاره کنم بخدا پام درد شدید گرفت نشدتکون بخورم بدون دلیل هان بدون دلیل درد گرفت چند دقیقه گفتم لابد این خونه براش خوش یمن نیست روم هم نمیشه بخدا به یگی بگم همه بم می‌خندن میگن دختره دیوانه شده 

اصلا بگم‌ چه چیزایی را نشونه میگیرم بخدا میخندی بهم خنده داره صدای کلاغ عطسه کردن خوردن پام به جایی ...

روش نشونه گرفتنتون اشتباست. شما کلا منفی گرا هستین فقط دنبال سوژه  منفی هستین وبس . اینجوری فقط خودتون اذیت میکنید. . عطسه رو که همه دارن. توی تمام خیابونها که صدای کلاغ میاد. گم کردن کلید که ی چیز عادی هست. شما باید ی جیز کمیاب و خاص رو نشونه حساب کنید. تا بتونید بهش اعتماد کنید.