2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم بریم مشاوره

386 بازدید | 29 پست

یه خواستگار دارم پسر خوبیه از این جهت که کاریه تا حالا با دختری نبوده و این خیلی برای من مهمه از رفتاراشم مشخصه خانواده خوبیم داره 

ولی با وجود اینکه از من ۸ سال بزرگتره من فکر میکنم سن عقلیم از اون بیشتره 

از اون گذشته تفاوت اعتقادی عمیقی داریم

من پیشنهاد دادم برای نظر دادن نهایی که بگم جوابم مثبته یا نه بریم مشاوره

دیشب پرسید اگه مثل قبل مشاور نبود نظرت چی بود

گفتم با عقل خودم میگفتم نه اگه هم تمایل دارید تا همینجا تمومش کنیم و نریم مشاوره

ببینید چی جواب داد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوابش کو؟

بهترین کارو کردی پیشنهاد مشاور دادی ولی جوابت یکم تند و رک بوده که گفتی نه بهتر بود یه جواب مثل سوالش می‌دادی مثلا میگفتی قدیم که مشاور نبود اکثر ازدواجا با شناخت و فامیل و همسایه بود الان قدیم نیس که من نسبت به شما شناخت کامل داشته باشم

جوابش کو؟بهترین کارو کردی پیشنهاد مشاور دادی ولی جوابت یکم تند و رک بوده که گفتی نه بهتر بود یه جواب ...

نمیاد عکسا نمیدونم چرا

خب واقعا هم میخواستم بفهمه جوابم مثبت نیست 

چون خانوادش سر سه هفته اصرار داشتن برید آزمایش 

منم زیاد راغب نبودم که ادامه پیدا کنه فقط به این خاطر که خیلی مشتاق بود و ابراز علاقه میکرد گفتم حالا یه مشاورم بریم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بنظرم حرف درستی زده شما قاطع گفتی ن دیگه مشاوره رفتن از نظر اون آقا کار بیهوده ایه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃