2777
2789

بخدا دیوانه شدم باورم نمیشه انقدرازهم دورشده باشیم

توروخدا بیشتر اعصابمو خوردنکنیدفقط خانمایی که میتونن کمکم کنن یا مشاوره میدونن بهم کمک. کنن

منو همسرم عاشقانه اما سنتی ازدواج کردیم تحمل یک لحظه دوری ازهمو. نداشتیم ونداریم منتها بعداز بچه که اصلا ربطیم به بچه نداره اما دورشدیم دوروز پیش هم خوابیم ده روز جدا اونم چون بچه هام زیار گریه میکنن همسرمم مشغول کار از صبح تاشب بخاطر همین تنهامیخابه خلاصه ببین اخلاقش خوبه همیشه احتراممو داشت وداره چون بحث نمیکنه باهام فقط سکوت میکته یا انقدر بحث میکنه منو مقصرمیدونه بهش میگم تواصلا میفهمی خودت چته هرکاری بگم انجام میدی بهترینارو واسم میگیری چیزی تودلم. نمیزاری ولی چرا دوریم از هم اصلا حرف همو متوجه نمیشیم انگار غریبه هستیم دوتا غریبه که. فقط واسه رابطه مهربون میشی بامن میگه تهمت نزن قضاوت نکن خجالن بکش بهش گفتم تو همش سرت توگوشی بیرونم. میریم خندهات برافروشنده زن نه من همشو انکارکرو تهشم گفت خوب بودن تاوان داره گفتم الان. منظورت اینه ازدواج بامن تاوان خوب یودنت تواصلا خودت متوجه اخلاق رفتارت هستی میگه من هیچ مشکلی ندارم بخدا خیلی نگران رابطمم اصلا خیلی دورشدیم ازهم دیشب ۱۲شب اومد زنگ زدم. کجایی میگه پیش دوستم. گفتمهرشب هرشب دوستت گفت خب که چی گفتم یتی چی که جی ببین اوایل ترس از دست دادن منو داشت الان اصلا منم میخام باشگاه ورژیم شروع کنم میگم بیخیال براخودم زندگی کتم بعدش میگم مگه چقدر عمرمیکنم که طعم عشقو نفهمم که بیخیال عشق بشم اصلا گیجم بخدا میدونمم دوسم داره ولی معلوم نی چشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر منم اسنه شما هم خودت رو اولویت بزار

دوماه پیش میگفت بهم محبت نمیکتی دیگهدوسم نداری ولی من فقط باهاش بحث نمیکردم وسرمو باکاراخودم گرم میکردم میومد سرشومیزاشت روپام که تو بی محبت شدی گفتم نشدم واقعا نشدم منم بیشتر علاقمو بروز دادم ولی انگار هار شد اون ییشتر فاصله گرفت بخدا اگرمیدونستم اینجوری روانی دوقطبی اصلا هیچوقت بچه نمیاوردم که این دوتا طفل معصوم جور کلافگی وبی اعصابی منوبکشن

هم ایشون مشکلی داره هم شما و خیلی گیر میدی

ایشون هنوز یاد نگرفته که وقتی بچه دار میشید باید کمک حال باشه و شما هم هنوز نمیدونی صبح تا شب کارکردن خیلی روی مرد فشار میاره گاهی اوقات بره پیش دوستاش هم اشکالی نداره اما فقط گاهی اوقات اونم وقت مناسب نه که ۱۲ شب 

اگه حرف زدنتون منجر به دعوا نمیشه با ارامش بهش توضیح بده که تموم وقتت رو بچه ها میگیرن و خیلی وقته نتونستین یه خلوت دونفره داشته باشین و دلتون خیلی میخواد مثل قدیما باشید اگه بدون غر غر حرفتو بزنی مردا هم حالیشون میشه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مشکل از هرکدومتون که باشه مشاور نیاز هستاول خودت برو شاید به خاطر بچه ها کم طاقت شدی حالا که مرد خوب ...

لازم باشه مشاوره میاد ولی مشاوره هم انکارمیکنه خودم توفکرشم الان یه مقداردرگیر کاری هستیم سرم خلوت شه باید برم ولی وقتی میشه باهم حلش کنیم نمیکنه یاهمش من میشم مقصراصلا بخدا ما خیلی صمیمی بودیم الان از شنبه تا پنجشنبه توقیافست جمعه مهربون میشه 

هم ایشون مشکلی داره هم شما و خیلی گیر میدیایشون هنوز یاد نگرفته که وقتی بچه دار میشید باید کمک حال ب ...

منو ایشون دوتا ادم اروم وبدون بحث بودیم همیشه هم اون کوتاه میومد ولی الانوواسش مهم نیست من ارومم صحبت کنم مغلطه میکنه دادمیزنه انکارمیکنه کلا یه ادم دیگ شده خودش که میگه نه والا بخدا خیلی مراعاتشومیکنم ولی انگار زنای سلیطه ارجشون بهتر