2777
2789

پسرم ۱۱ سالشه همش میگه کاسه زانوهام درد میکنه بردم ازمایش سالم بود تمام ازمایش رماتیسم و تب و عفونت و ....بردم ارتوپد گفت پاهاش پرانتزی کاذب شما نمیبینید ما میفهمیم باید منگنه بشه هر دو پا ۱۲۰ میلیون اخه بچه پاهاش صاف و سالم بازی میکنه .بردم فوق تخصص داخلی اطفال گفت اضافه وزن داره ۵۰ کیلو باید ۳۵ باشه پاهاشم اصلا پرانتزی نیست موندم چه کنم هر شب و روز درد درد درد کسی تجربه داره

من دوران کودکی  از  بچگی تا ۱۴.۱۵ سالگی از زانو به پایین پاهام درد میکرد . 

خواهرمم همین مدل منتها اون فقط کاسه زانوش . 

که برای قد کشیدن بود .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوران کودکی از بچگی تا ۱۴.۱۵ سالگی از زانو به پایین پاهام درد میکرد . خواهرمم همین مدل منتها او ...

بچه شما قدش هم بلند میشه؟؟ منکه یادمه همش گریه میکردم انقدر درد داشتم هر شب . بیشتر هم شب درد میگرفت . 

من دوران کودکی از بچگی تا ۱۴.۱۵ سالگی از زانو به پایین پاهام درد میکرد . خواهرمم همین مدل منتها او ...

فقط کاسه زانو؟ بخدا پیرم کرده اخه من ترس برم داشته عید امسال ۱۷ روز بستری بود بیمارستان برای عفونت ریه الان کافی تک سرفه کنم میمیرم هر جا میبرمش میگهم بستری بوده میگن خانم ریه چه ربطی به کاسه زانو داره دوست عزیز برای ارمش دردتون چی کار میکردید؟ دکتر ارتوپد احمق گفت منگنه نکنه زانوهاش اب میاره

فقط کاسه زانو برای تسکین درد چی کار میکردید؟

من از زانو شروع میشد تا مچ پا .

ولی خواهرم فقط کاسه زانوهاش درد میکنه .

هیچکار  دردو تحمل میکنه تا خوب بشه گاهی که خیلی شدیده با کیسه آب گرم میزاره روش کمی آروم تر میشه یا اگه دیگه خیلی شدید بشه یه مسکن سبک میخوره

آزمایش دادی ویتامین دیش پایین نبود؟

دکتر به پسر من گفت بچه هایی که اضافه وزن دارن حتما باید ویتامین دی کامل مصرف کنند چون وزن بیشتری روی زانوهاشون هست و فشار میاره 

دخترم یه مدت اینجوری بود 12 سالشه 

دکتر جایی نبردم

گفتن بچه توی این سن قد میکشه برا همین  زانوش درد میکنه 

یه مدت تقریبا دوماهی اینجور بود بعد خوب شد 

البته منم هرشب ماساژش میدادم با روغن و زانو بند میزاشتم براش خدا رو شکر بهتر شد 

حالا شاید بچه گلتون هم ایجور باشه 

فقط کاسه زانو؟ بخدا پیرم کرده اخه من ترس برم داشته عید امسال ۱۷ روز بستری بود بیمارستان برای عفونت ر ...

دکتر که میبردیم معمولا قرص هایی که برای تقویت استخوان هست مثل  ویتامین دی و ... میدادن . میگفتن طبیعیه