2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر اینروازای آخر بارداریم داره دهنم‌سرویس میشه که کلا میگم بچه دار نشید آقا

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نه تاسن ۳۵ بهترین سن بارداریه استفاده کن

والا من زتای زیادی دیذن تو سنای خیلی بالاترهم اوردن خواست خداهیچ موردی نداشتن ن خودش ن بچش

حق داری نگران باشی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چند هفته ای؟علایمت چیه؟منم غیر از خستگی و فشار بارداری دیابت بارداری گرفتم.انسولین میزنم اصلا کنترل نمیشه اعصابم خورد کرد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه تاسن ۳۵ بهترین سن بارداریه استفاده کنوالا من زتای زیادی دیذن تو سنای خیلی بالاترهم اوردن خواست خد ...

فقط مشکلم اختلاف ستی با بچه ام هست می گم ۴۴ می شه من ۸۰هستم حد آخرش 

بارداری ک دربرابر بچه داری اصلا هیچه بچشم‌نمیاد بچه دار ک میشی سختیای اصلی شروع میشن تازه هنوز کجای کاری همچین دهن ادم اسفالت میشه

خدا حفظشون کنه الهی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

والا خواهرشوهرای من بچه دوم هاشونو تو سن ۴۰سالگی باردار شدن هرسه شون 

پسر اولاشون ۱۲ساله بودن ک دومی رو اوردن اونم تو سن ۴۰سالگی خودشون...رو حساب اونامیگم بیار اگه همه شرایطتت اوکی هست

چند هفته ای؟علایمت چیه؟منم غیر از خستگی و فشار بارداری دیابت بارداری گرفتم.انسولین میزنم اصلا کنترل ...

۳۶ هفته و ۳ روزم دیگه چیزی به زایمانم نمونده،منم همینم دیابت بارداری داشتم حالا این آخرا قندم اومده پایین دکتر انسولینو قطع کرد دارم از فشار شکم و کمر درد وپا درد و...کلافه میشم 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

فقط مشکلم اختلاف ستی با بچه ام هست می گم ۴۴ می شه من ۸۰هستم حد آخرش

اگ واقعا بچه میخوای دیگه سعی کن زودتر بیاری

نزار اختلاف سنی ش با شما زیاد بشه مخصوصا ک اگ دختر باشه خیلی بد

دخترم تو کلاس شون  میگه ی مامان هایی هستند سن مامان جون(مامان خودم و میگه) خیلی تو دوران مدرسه اختلاف سنی ب چشم میاد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

۳۶ هفته و ۳ روزم دیگه چیزی به زایمانم نمونده،منم همینم دیابت بارداری داشتم حالا این آخرا قندم اومده ...

چی خوردی کنترل شد؟من میزنم کنترل نمیشه شیرینی هم نمیخورم.بچه هم گفتن نسبت ب سنش درشته.دیشب دوزش بالا برد دکتر..چ غلطی کردم باردارشدم😫

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...