2777
2789
عنوان

موندم چجوری هماهنگش‌کنم کمک لطفا

158 بازدید | 12 پست

ساعت ۷کلاس اموزش رانندکی دارم.دحتر بزرکم‌میره مدرسه دختر ۳ساله م میمونه.شوهرمم از شانسم شیف صب هست.مامانم کربلاس قراره شب برسه.ولیمه هم داریم.اقایون خونه ما هستن.و من هنوزم کلی کاردارم.توفکرم کلاسو کنسل کنم.چون دخترم باهیچ کس واینمیسته.با هیچکس.نمیتونمم این وقت صب بدمش ب بابام بنده خدا نمیتونه.چکارکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیرسه بنده خدا.

کنسلش کن پس قشنگ به بقیه کارهاتم میرسی 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

کنسل کن عزیزم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

تایپیک قبلی قفل بود..

واقعا ببخشید ولی اگه من جای شوهرت بودم طلاقت میدادم 

ده سال ازدواج کردی تو ایت ده سال فقط سه تا یا چهار تا وسیله یا شکسته یا سوراخ کرده

اینکه شما واکنش به قول خودتون ک تعریف کردید وحشیانه نشون میدید نشونه روان سالم نیست

ناراحت نشی توخالی کمال گرایی.فراموش نکن آخرش باید همه وسیله هات رو بذاری و با یه کفن از دنیا بری..اونوقت میبینی  بازمانده ها وسایلت رو میشکنن و دور میریزن دستت از دنیا کوتاه چیکار میخای بکنی

ناراحت نشی با ادبیات تند گفتم بهت که یه تلنگری بهت بزنم 

چون همین مساله ها باعث مشکلات در آینده زندکی زناشوییتون میشه 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

سلام 

گلم تایپیک قبلی ی تون که درباره ظرف اس را برای سایت دیگه هم فرستادید؟ من مدتی هست یه کانال تو ایتا هست میبینم تایپیکهای نی نی سایت را گذاشته . کنجکاو شدم خودتان فرستادید یا کار کس دیگه ای هست.