2777
2789
عنوان

خوردن مایع ظرفشویی

239 بازدید | 12 پست

ساعت ۶ عصر مادرم تو یه دونه پارچ مایع ظرفشویی و اب مخلوط کرده بود و ریخته بود داخلش ظرفش..اما خوب چون مایع ظرفشویی غلیظه یه کم به پارچ مونده بود من نمی دونستم توش اب پرتقال و لیمو شیرین ریختم دادم به بچم بخوره...خوبه با نی بود..کم خورد گفت طعمش بده...

بعدش واکنش خاصی نداشت اب بهش دادم با اب میوه.. فقط حالا بینیش گرفته سرفه خلط دار داره...به خاطر مایع ظرفشوییه یا سرما خورده؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب ادمی هستی تو چرا نگا نمیکنی یا نمیپرسی اب تمیزه ا‌مدو واتکس ریخته بود چکار میکردی

ادم شربتم درست کنه ی مزه میکنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عجب ادمی هستی تو چرا نگا نمیکنی یا نمیپرسی اب تمیزه ا‌مدو واتکس ریخته بود چکار میکردیادم شربتم درست ...

مطمءنا خودم به اشتباهم پی بردم سرزنش نمی خوام سوال کردم...البته می دونستم تو این سایت سوال پرسیدن این عواقبم داره

بچت چندسالشه

بهش اب زیاد بده بخوره

اسپری دماغ سدیم کلراید اگ داری بزن دماغش خونرو مرطوب نگه دار بدتر کیپ نشه دماغش هم سرفه هاش تشدید نشه

اگ دارو اموکسی کلاو داری بهش بده بخوره خیلی خوبه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچت چندسالشهبهش اب زیاد بده بخورهاسپری دماغ سدیم کلراید اگ داری بزن دماغش خونرو مرطوب نگه دار بدتر ک ...

۴ سالشه. باشه ممنونم. فعلا داره به خاطر دندونپزشکی که بردم مترونیدازول و اموکسی سیلین می خوره...دیگه نمی تونم کو اموکسی کلاو بدم

خوابه.

حواست باشه یموقع بچه تب نکنه چون اصولا بدن بچه مریضیشو‌باتب نشون میده

اسهال هم هست یانه

۴ سالشه. باشه ممنونم. فعلا داره به خاطر دندونپزشکی که بردم مترونیدازول و اموکسی سیلین می خوره...دیگه ...

فعلا نوبت داده یا کاردندونشو تموم کرده؟

نگران نباش سرما خورده 

اگر چیزی بود احتمالا حالت تهوع داشت یا دلش درد می‌گرفت.و نشانه های مسمومیت را نشان می‌داد.

از ساعت ۶ تا حالا هم خیلی گذشته نهایت تا یک ساعت بعد باید عوارض نشان می‌داد که خدا را شکر مشکلی نیست .