2777
2789

لطفا فقط خانم هایی که با درک و با شعور هستن و قضاوت نمیکنن جواب بدن

بقیه اگه مشکلی دارن از تاپیک خارج بشن

خانم ها من حالم خیلی بده سر یه ماجرایی

به صحنه هیچ وقت از یادم بیرون نمیره

من وقتی 9 سالم بود داییم ازدواج کرد عروسی کرد

بعد شب عروسیش که همه رفتن خلوت شد

مامانم و مامان بزرگم وایستادن پشت در

داییم و زنداییم هم رفتن تو اتاق درو بستن

به ما بچه ها هم الکی گفتن که دارن لباس عوض میکنن تو این اتاق نرید

بعد ما رو بردن بیرون خونه خودشونم با ما اومدن و خارج شدن

منم فضولیم گل کرد دیدم بزرگترا حواسشون نیست آروم رفتم تو خونه

در اتاقو نیم پیچ کردم

صحنه دیدم

وای باورم نمیشد اصلا

انقد حالم بد شده بود کلا رفته بودم تو شوک درحدی که تا چند روز نمیتونستم حرف بزنم زیاد

الان هنوز که هنوزست وقتی اون روز یادم میاد حالم به هم میخوره

چیکار کنم فراموش کنم؟!🥹💔

پیش تراپیست برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان ازدست این بی احتیاطی بزرگترا

عزیزم الان دیگه بزرگ شدی به سنی رسیدی که یه یچیزایی ازاین مسائل میدونی برومیش مشاوراون فقط میتونه کمکت کنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چه ربطی داره😂😐درک نمیکنین نظر ندین

من میفهممت عزیزم تجربه بدیه متاسفانه ولی توذهنت شفاف سازی کن برای خودت حتمابروپیش مشاور

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب درک دارمولی الان دیگه فهیدب رابطه جنسی رو

خب الان که طبیعیه بدونم😐

اون موقع توی اون سن دیدن همچین صحنه ای طبیعی نبود

به خاطر همین تو ذهنم ثبت شده هر وقتم یادش میوفتم حالم به شدت بد میشهه