2777
2789
خواهرزادم اگزماهای شدید داشت خوب شدنخودمم یکی دو ماه پیش یدونه رو پام زدم باید برم دکتر🥴

خوب دکتر نگفتن علتش چیه؟ من رفتم دکتر بهم گفتن همه عمرت از ی کرم و مایع ظرفشویی استفاده کن ک خوب نمیشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب دکتر نگفتن علتش چیه؟ من رفتم دکتر بهم گفتن همه عمرت از ی کرم و مایع ظرفشویی استفاده کن ک خوب نمی ...

استارتر، فقط به خلطر تو آنلاین شدم. خواننده خاموش بپدم. 

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
خوب دکتر نگفتن علتش چیه؟ من رفتم دکتر بهم گفتن همه عمرت از ی کرم و مایع ظرفشویی استفاده کن ک خوب نمی ...

کلی دکتر رفتم و کرم ها شوینده ی گرون داد بهم دکتر. دستام افتضاح شده بپدن. خجالت میکشیدم جایی دستمو دراز کنم از کسی چیزی بکیرم مثلا. 

راه های سنتیم امتحان کردم. فایده نداشت. 

تا رسیدم به پماد بتامتازون

آب رو آتیش بود

نزدیک 1.2هفته هرشب زدم رو زخمای اگزماهام

کااااااملا از بین رفتا

دارو بهش داد عزیزم ی محلول خود داروخونه درستش کرد، نصف گردنش از جلو زیر بغل تقریبا کامل ، دستا از چند قسمت بزرگ بودن، به چیزاییم که حساسیت داره دست نزنه رعایت کنه مثلا هر دومون به خاک حساسیت داریم، خودم هنوز نرفتم دی ماه نوبتمه که ببینم دکتر چی میده 

یعنی دارویی بهت نداد که خوب بشن؟ 

کلی دکتر رفتم و کرم ها شوینده ی گرون داد بهم دکتر. دستام افتضاح شده بپدن. خجالت میکشیدم جایی دستمو د ...

حتما امتحان کن. فقط 1.2هفته مداوم بزن شبا

ان شالله جواب میگسری

حتما امتحان کن. فقط 1.2هفته مداوم بزن شباان شالله جواب میگسری

ی سوال عزیزم من اولین بار یمدت پیش یکی رو پام زدم حالا این پمادی که گفتی رو امتحان میکنم اگه جواب نداد به دکتر میگم ولی بنظرت امکان داره بازم جاهای دیگه بدنم اگزما بگیره؟🥺

ی سوال عزیزم من اولین بار یمدت پیش یکی رو پام زدم حالا این پمادی که گفتی رو امتحان میکنم اگه جواب ند ...

آره. مال من یه مدت طولانی، چندین سااااال بود رو پام، بین 2تاگشتام وحشتناک اکزما زده بود. انقدر زشت و آزاردهنده بود. از اثهمین بتامتلزون، به پامم زدم. اونم کامل از بین رفت. 

ی سوال عزیزم من اولین بار یمدت پیش یکی رو پام زدم حالا این پمادی که گفتی رو امتحان میکنم اگه جواب ند ...

گاهی حتی تاج ابرومم اگزما میزنه، اونجاهم زدم، خوب شد. 

مرسی عزیزم انشالله جواب بدهواقعا رو اعصابه اصلا تکون نمیخوره😑

ان شالله خوب میشه. اکه جواب گرفتی بیا همین جا بگو

دارو بهش داد عزیزم ی محلول خود داروخونه درستش کرد، نصف گردنش از جلو زیر بغل تقریبا کامل ، دستا از چن ...

میگم ک کرم و مایع مخصوص با دارو ک من هیچکدوم نگرفتم حتی متوجه نشد ک ب چی حساسم