2777
2789
عنوان

پسری که قصدش خاستگاریه

156 بازدید | 27 پست

در مورد خاستگاری و آینده حرف میزنه همدانشگاهیه  میگه من  آیندمو باهات تصور میکنم نمی دونم نمیگم دو دلم ولی اون قسمتی ک به مردن اعتماد کامل میکرد درونم مرده

همه پسرا میگن قصدمون ازدواج از آینده هم میگن که دختر بیشتر رویا بسازه ووابسته بشه 

هیشکی نمیاد بگه لاشی هستم اومدم یه مدت بمونم بعد ولت کنم برم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه پسرا میگن قصدمون ازدواج از آینده هم میگن که دختر بیشتر رویا بسازه ووابسته بشه هیشکی نمیاد بگه لا ...

اخه اولین ادمیه  ک میگه قصدش ازدواجه بقیه میگن ما قصد ازدواج نداریم

ربطی نداره استخدامی که قبول نشده. یا بیزینس خودشو ک نداره. من نصیحت خواهرانه کردم بنظرم وقتتو با دان ...

داره ازش خوشم میاد کار هم میکنه میخواد شرکت نفت استخدام کنه 

گفت کارشناسی رو بگیرم مستقیم میام

منم با دوست دیگه مون موافقم عمرتون رو با پسری که از صفر باید باهاش شروع کنین تلف نکنین 

مردا قدرنشناسن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم با دوست دیگه مون موافقم عمرتون رو با پسری که از صفر باید باهاش شروع کنین تلف نکنین مردا قدرنشناس ...

ماشین داره باباش براش خونه گرفته کار هم میکنه خودش بنظرت شرایطش اوکیه ؟

دخترا با گوششون عاشق میشن و پسرا اینو خوب بلدن

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔