2777
2789
ما خودمون خیلی این کلمه رو میگیم نمی‌دونستم چجوری به اسی توضیح بدم 😂

خیلی از کلماتمون شبیه همه اخه😊

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واژه‌ی «سەره‌خور» (به‌صورت کردی: سەره‌خۆر) در زبان کوردی به معنای کسی که پیش‌قدم است، آغازگر، یا کسی ...

این اشتباهه🤣

بقیه درست ترجمه کردن

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

کسی ک باعث مرگ دیگری میشه با اذیتاش

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

اره اینو خوش مصنوعی گفته 😂😂🤣

اونوقت بگین هوش مصنوعی همه چی دونه 😐🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

تع گلم...گفتم خونه م خرابشد با این تفسیرت..

وای 🤣

واژه‌ی «سەره‌خور» (به‌صورت کردی: سەره‌خۆر) در زبان کوردی به معنای کسی که پیش‌قدم است، آغازگر، یا کسی ...

نه این نمیشه 

سره خور ب کسی میگیم نحسه بد قدمه 

باعث مرگ میشه 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت