2777
2789
عنوان

می‌دونم کارم کاملاااا اشتباه بود ولی خیلی شیرین بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 37667 بازدید | 721 پست
والا من تو اینهمه سال ندیده بودم با این شدت

چرا من چند سال پیش تو مدرسه بچم هم خودمون چاپ کردیم هم بقیه دوستاش.کل مدرسه عکس و پوستر شده بود😄

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

منم رفتم براش کلی تراکت زدم و شکلات گرفتم و حدود ۱/۵ خرج افتاد روی دستم 🤦

به نظرم اصلا واجب نبود و مهم نبود اینکار 

رفتم نشستم رو شکلاتها اسم دخترمو چسبوندم که پخش کنه 

به نظرم کارم خیلی اشتباه بود که اینهمه هزینه کردم ولی خب وقتی ذوق کردن دخترمو دیدم برام خیلی شیرین بود 

نمی‌دونم واقعا درست بوده یا نه؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتمامدرسه پولداراس زمان ما هم میگفتن تبلیغات کنید به همه میرفتم میگفتم توروخدابه من رای بدید🤣

دقیقا مدرسه قبلی اینجوری بود با اینکه هیئت امنایی بود 

اینجا هم هیئت امناییه ولی کلا مدلشون فرق داره 

منم رفتم براش کلی تراکت زدم و شکلات گرفتم و حدود ۱/۵ خرج افتاد روی دستم 🤦به نظرم اصلا واجب نبود و م ...

یکبارش خوبه یادگاری و خاطره میشه حالا هزینه زیادم لازم نیست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
والا فکر نمی‌کردم اینقدر هزینه بشه حالا اونا که تراکت رنگی دادن با عکس بچه و ... هزینشون خیلی بیشتر ...

درسته من الان قیمت ندارم به قول شما ممکنه بیشتر از اینم خرج کنن بعضیا.ولی خیر الامور اوسطها

حالا دیگه هزینه کردین عیبی نداره.براش خاطره خوبی میشه ان شا الله

والا من تو اینهمه سال ندیده بودم با این شدت

من دیدم از پارسال پسرم میگه می‌خوام برا شورا اسم بنویسم ولی من قبول نمیکنم بعد جالبه اونی که انتخاب شد برای شورا

تا آخر سال هیچ کاری نکرد 

زندگیم فقط همسرم