2777
2789
عنوان

سقط جنین😭

1098 بازدید | 54 پست

سلام دوستان من برای بار سوم حاملم دو بار سقط عمدی کردم اینسری بعد پنج ماه سقط باز حامله شدم واقعا آمادگی نداریم منو همسرم از نظر رفتاری و مالی واقعا توان مادر شدنو در خودم نمیبینم همسرم میگه سقط کنم اینم اما من دیگه حالم از بهم میحوره سر سقط واقعا اذیت نمیشم از اون حس عذاب وجدان و ترس تاوان دادن بدم میاد چون بعد هر سقط ی اتفاق بدی برای زندگیم افتاد نمیدونم تاوان سقط بود یا ن اما خیلی میترسم از ی طرفم واقعا شرایط نداریم تازه چند ماهه عروسی کردیم خودمم واقعا سنم کمه و بچم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با خودتون چیکار میکنین واقعا؟

متاسفانه اون بچه ها اون دنیا دست برنمی‌دارند ازتون ....

دیگه اشتباهتو تکرار نکن 

توبه کن حداقل 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  8 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش