2777
2789
عنوان

شما هم بعد اتاق عمل تو ریکاوری به تخت بسته بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
اره اخه فکر کنم طناب بود😐با یه طناب دو تا دست و به پامو بسته بودن

عمل چی داشتی .شاید نباید تکون میخوردی من دو سه بار عمل کردم ولی همچین چیزی نبوده .آخه ادم اصن جون نداره ک تکون بخوره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کناراحت تخت حفاظ داشت

شاید داشتی بلند میشدی چیز عجیبی نیست من دیدم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نه نبستن منوخب میپرسیدی من دستم شکسته بود عمل کردن یه دفعه دیدم دستم داغغغغ شده هول بلند شدم یه پرست ...

دیگه اونجا انقدر هوشیار نبودم که بپرسم بعدا کلا حالم بد بود تا وقتی ار بیمارستان اوردن بیرون الان یادم افتاد🤦‍♀️

نگران نباش ترسیدن بیفتی عصبی هم بوده حتما کلی بهشون استرس دادی

😐😐🤦‍♀️آها شاید 

اخه دستامو هم که بار کرد من هی ماسک اکسیژن میکشیدم برش میداشتم اومد با عصبانیت برداشتش از صورتم و صاف کرد 

عمل چی داشتی .شاید نباید تکون میخوردی من دو سه بار عمل کردم ولی همچین چیزی نبوده .آخه ادم اصن جون ند ...

پام از مچ شکست عملش کردن 

اره واقعا ولی من از ریکاوری درآمدم خواستن بزارنم روی تخت اتاق سفت تختی که روش بودم رو گرفته بودم که تکونم ندن😐😂😂😂😂

خب پس فکر کردم من اشتباه دیدم یا هذیون هست🤦‍♀️

مادرم عمل تعویض پروتز زانو داشتن ی جوری با تسمه بسته بودنشون ک درد تسمه بیشتر از عمل بود

و تا ی ماه کبود بودن..الهی بگردم چقد اذیت شدن

عمل بینی و سزارین و زیبایی ک سرپاییه نباید با سایر عملا قیاس کنیدنگران نباید کاملا عادیه مثلا عمل پر ...

من پام از مچ شکسته و یه تیکه استخون جدا شده عمل کردن اونو بزارن سر جاش