2777
2789
عنوان

همسرم حسرت داداشم میخوره

746 بازدید | 30 پست

سلام شبتون بخیر 

دیدن چهره و صحبت های همسرم خیلی آزارم میده و دارم رفته رفته ار داداشم متنفر میشم .

از داداشم بگم ، از بچگی همراه با درس کارکرده ..

الان ۲۳ سالشه اما از ۱۵ استارت کار کردن رو زده ، هم زمان که کار می‌کرد تونست هرطور شده فوق دیپلم رو بگیره و سربازی رو تموم کنه ..

با تموم تلاش هایی که کرده تونسته یه ماشین حدود ۱ تومنی بخره و حدود ۱ تومن هم سرمایه داره .. راستی الانم تو بازار انبار داره ...

بحث حقوق شد تو فامیل مادرم از دهنش پرید گفت داداشم ماهی ۸۰ تا ۱۰۰ در میاره اما ناشکر خالص هست ..

از اون روز همسرم خودش سرزتش میکنه و حرف های نامربوط به داداشم میزنه..

مثلا برای داداشم میخوام خواستگاری یه دختر معلم بریم ، همسرم میگه داداشت بی سواده باید اندازه دهنش لقمع بگیره..

دیگه خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو زندگی بقیه به ما مربوط نیست هرکاری میخواد بکنه هرکسی تلاش کنه لایق بهترین زندگی 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

چرا از داداشت متنفرم میشی 

ببخشید ولی همسرت حسود و بدبخت به داداشت چه ربطی داره؟

بره تلاش کنه به جای حسادت

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

خوب به هر صاحب نعمتی حسادت میشه

بهتره برایه تحریک نشدن حسادتش به برادرت

کمتر از موفقیتهایه برادرت پیشش بگی

عوضش از موفقیتهایه شوهرت جلوش بگو حتی یکم اغراق کن تا احساس کمبود و مقایسه نداشته باشه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹