2777
2789

من پتو شو گیر دادم زیر تشک که تکون نخوره ولی همش استرس دارم  تا صبح هی میرم چک میکنم    شما چی میکشین روش؟ اگر کیسه خواب دارین جنسش چیه؟ آستین دار یا رکابی ؟

یه لباس گرم بهش بپوشون

یه پتو نازک بنداز روش چون ممکنه بندازه روی صورتش و خدای نکرده نتونه نفس بکشه 

کیسه خواب مگه تو سیبری قراره بزرگ بشه ؟

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتاق رو گرم نگه دار ک اگر پتوش رفت کنار مشکلی نباشه ...

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من یه روسری بزرگ دارم دولا میکنم میندازم روش😐

آخه پتوگرمش میشه گریه میکنه لباسشم آستین بلنده همینم بعضی وقتا میندازه کنار

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
یه لباس گرم بهش بپوشونیه پتو نازک بنداز روش چون ممکنه بندازه روی صورتش و خدای نکرده نتونه نفس بکشه ک ...

نه گلم کیسه خواب نخی مخصوص نوزاد هست 😅

لیاس گرم نمیزاره چون به شدت گرماییه 

پتویی که میندازم و خودمم نمیتونم تکون بدم فقط تا وسط سینه میاد   نمیتونه بکشه روش  

لباس گرم تنش میکردم و اتاقشو گرم نگه میداشتم . پتو نمی انداختم چون واقعا بدش میومد و از خواب بیدار میشد گریه میکرد گرمش بود 

منم دیگه از اون به بعد تا الان که ۳ سالشه پتو ننداختم براش. هر وقتم انداختم رد کرده و توی خواب هم داد زده . . 

بچه ۷ ماهه ک بزرگه بچه من ۲ ماهشخ عادی ی پتو میندازم روش خوابمونم سبک شده حواس جمع میخابیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

لباس گرم تنش میکردم و اتاقشو گرم نگه میداشتم . پتو نمی انداختم چون واقعا بدش میومد و از خواب بیدار م ...

من به پتو عادتش دادم فقط گرمش میشه پرت میکنه خیلی گرماییه