2777
2789
عنوان

انرژی منفی لباس نو

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ربطی نداره

منم چندوقت پیش یه شلوار جین خریدم با کلی ذوق، بعد اولین بار که پوشیدم رفتم بیرون و پریود شدم🥲

اما خب همچنان دارم میپوشم و اتفاقی نیوفتاده،یعنی کلا اشیا چه ربطی به اتفاقات دارن اونم چیزی مثل لباس که عادی ترین جزوی از وسایل ماست

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

پریود که اتفاق بد نیستش. من فشارم افتاده بود

خب خیلی تو ذوق آدم میخوره

درکل بهش فکر نکن 

حس میکنم وسواس فکری داری

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

هیچوقت نپوشمش دیگه؟

نه بابا اون ذهنیت رو از خودت دور کن 

آگاهانه فکر کن اون اتفاق با هر لباسی ممکن بود بیوفته و ربطی به لباس نداره ، با نیت خوش بشورش و طلب خیر کن از خدا 

بپوشش نگران نباش،ولی خودم بعضی لباسا برام بدیمن هست دلیلشم هرگز نفهمیدم همیشه گفتم خرافاته بابا این حرفا چیه اما بارها و بارها تکرار شده تاجاییکه یه لباسم رو قیچی کردم انداختم دور چون هربار تن میکردم مریض میشدم بدون استثنا

با یه بار نمیشه گفت

ولی من به شلوار داشتم هر وقت میپوشیدمش پریود میشدم نمی دونم واقعا به خاطر این بود که خودم این طور احساس میکردم یا نه من اکثرا پریودام منظمه ولی هر موقع از ماه اونو میپوشیدم پریود میشدم 

دیگه اون شلوارو انداختم دور😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞