2777
2789
عنوان

لحظه ای که واسه اولین بار فهمیدین مادر شدین چه حسی داشتین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیت تخمک گزاری گرفتم فهمیدم اصلا تخمک گزاریم اخرا سیکل نه وسطش حس عالی هستش قسمت همه منتظرها

من کیت تخمک گذاریم دیروز پررنگ شد اونم نه به اندازی خط t اش

بعد امروز باز کمرنگ شد بنظرت یعنی همون دیروز بوده ؟

بعد اگر امشب رابطه داشته باشم باردار میشم؟

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

من مادر نشدم هنوز ولی حتی با فکر کردنشم دلم قنج میره ولی در شرایطی که همه مسائل اوکی باشه من قصد اقد ...

منم مثل شما بودم عزیزم از تیر رفتم دکتر ولی تا الان اقدامی نکردم تا این ماه بالاخره ناگهانی شد و انجامش دادیم

شوک بودم آخه ماه پیشش یه دکتر احمق پرونده ام رو بست گفت شما با این اوضاع رحم باردار نمیشی

اخیی عزیزم

مگه مشکلت چی بود

یک ماه دیگه میشه یکسال که تو اقدامم و واقعا خیلی سختمه خونه بدون بچه فقط میدونم اگه مادر بشم حسابی گ ...

عزیزم خودت حتما می‌دونی اما بازم می‌نویسم شاید به درد کسی بخوره

مدیریت استرس خیلی موثره، خیلیییی

شب‌ها زود بخواب

روزانه حتما یک ساعت پیاده روی داشته باش

بعد از خوردن غذا هم حداقل ده دقیقه قدم بزن و اصلا نشین

قند مصنوعی رو هم کامل از رژیمت حذف کن

اگه تونستی قبل از ناهار و شام هم یه قاشق چایخوری سرکه سیب رو با آب مخلوط کن بخور، این برای کاهش مقاومت به انسولین عالیه

با همین چندتا هم سریع وزنت میاد پایین هم تنبلی تخمدان کنترل میشه، امیدوارم بزودی کلی اشک شوق بریزی💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سعی داشتم حسم پنهان کنم نمیدونم چرا بعد 7 سال باردار شده بودم اونم شوهرم قبلش اصلا پیشنهادی نداشت هی ...

اخی چه قشنگ شبیه فیلم ها

خداحفظش کنه

من کیت تخمک گذاریم دیروز پررنگ شد اونم نه به اندازی خط t اشبعد امروز باز کمرنگ شد بنظرت یعنی همون دی ...

من مثلا از ۱۲ سیکل ک میگن تخمک گزاری میزدم تا یک هفته اون روزا ک پر رنگ بود بهترین زمان بود یکی دیگه هم سونو دادم اینم کمک میکنه

اخیی عزیزممگه مشکلت چی بود

فیبروم و تنبلی تخمدان

اولین دکتری بود که میرفتم.حتی هیچ توضیح یا راهی برای درمان نداد فقط گفت شما باردار نمیشی 

به همین راحتی گند زد به روح و روان من.ماه بعدش بدون دارو و هیچی باردار شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عزیزم خودت حتما می‌دونی اما بازم می‌نویسم شاید به درد کسی بخورهمدیریت استرس خیلی موثره، خیلییییشب‌ها ...

فداتبشم 

تنبلی تخمدانم از بین رفته با همین کارا 

فولیکولام کوچیکن 

درکل قربونت مرسی ازت اسکرین گرفتم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

منم مثل شما بودم عزیزم از تیر رفتم دکتر ولی تا الان اقدامی نکردم تا این ماه بالاخره ناگهانی شد و انج ...

نمیدونم واقعا از طرفی شدیدا دوس دارم مادر بشم و از طرفی از پروسه بارداری زایمان و کلا تربیت بچه میترسم 

همسرمم اصراری نداره میگه هروقت ک باخودت کنار اومدی و اوکی بودی میتونیم اقدام کنیم 

حتی از فکر کردن به موضوعش استرس میگیرم حقیقتا

اخی چه قشنگ شبیه فیلم هاخداحفظش کنه

اره واقعا فکر میکردم نازا باشم شوهرم هیچ وقت بچه نمیخواست خیلی براش ناراحت بودم 

هربار میگفتم میگفت باشه ولی جلوگیری همیشه داشت 

همون ماه اولی اقدام کردم باردار شدم