2777
2789
عنوان

لحظه ای که واسه اولین بار فهمیدین مادر شدین چه حسی داشتین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 50 پست

اولین بار ۲۳خرداد۹۹بود همون روز ک باید پریودمیشدم نشدم و سریع بی بی چک زدم دیدم بلهههه خبرایی بدویدورفتم ازمایش دادم بله بود دوهفته بعد ب همه سوردادیم اماتوهفته ی ۶ام سقط شد.

باردوم آذرماه ۱۴۰۰بود ک فهمیدم حاملم گفتیم فعلاب کسی نگیم تا سه ماهگی ده روز بعد داداشم فوت کرد بیست روز بعد بچم تو ۸هفتگی سقط شد افسردگی گرفتم حالم بد بود تااینکه سال۱۴۰۲

تصمیم گرفتم برم ای وی اف چون حوصله دارو و دوادکتر و یک شب درمیون رابطه رو نداشتم و بالاخره ۱۴اردیبهشت ۱۴۰۳مثبت شدو تاب دنیابیاد جز استرس هییییییچ حسی نداشتم چون چشمم ترسیده بود هیچ لذتی از بارداریم نیردم هیچی‌. دی ماه ۱۴۰۳دخترم بدنیااومدو الان ۱۰ماه و ۱۴روزشه ک بغلم الهی قسمت همه منتظرا اما به موقع و باذوق.

دیگه ن حوصلشو دارم ن ذوقشو .... 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اولین بار ۲۳خرداد۹۹بود همون روز ک باید پریودمیشدم نشدم و سریع بی بی چک زدم دیدم بلهههه خبرایی بدویدو ...

عزیزم قدمش خیر باشه برات ممنون که نوشتی

خدا برادرت رو مورد رحمت خودش قرار بده ان شا الله و به دلتون صبوری بده

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم قدمش خیر باشه برات ممنون که نوشتیخدا برادرت رو مورد رحمت خودش قرار بده ان شا الله و به دلتون ص ...

ممنون گلم عزیزدلی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فداتبشم تنبلی تخمدانم از بین رفته با همین کارا فولیکولام کوچیکن درکل قربونت مرسی ازت اسکرین گرفتم

فدات، خداروشکر😍🥹

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من یکی از دوستام یک سال بود داشت اقدام میکرد و نمی شد، من خیلی نمی تونستم تصمیم بگیرم برای بچه دار شدن، دوستم به من گفت اقدام کن به این زودی که نمیگیره و خیلی ناباورانه با همون یک بار شد، بازم من خیلی حس خاصی نداشتم و سردرگم بودم. متاسفانه قلبش تشکیل نشد و از دستش دادم. تااازه اون موقع فهمیدم که وای من چقدر دوستش داشتم و میخواستمش.

این سری به جاش از لحظه ای که فهمیدم خیلی ذوق کردم. دعا کنید این رو صحیح و سالم بغل بگیرم و الهی که این تجربه نصیب همه ی چشم انتظارا باشه. 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان نمیدونید برا دوقلو شدن باید چیکار کرد

هیچ تضمین صد در صدی نیست ولی از راه هاش خوردن داروهای تحریکه تخمک هست  

و آی وی اف که اون هم باز دو تا جنین بذارن ، ممکنه یکی بگیره ، یا هر دو بگیره و یا هیچکدوم.

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40