2777
2789
عنوان

چرا دو طرف مترو واگن ویژه خانماست

204 بازدید | 27 پست

پیرو تاپیک ترند اینستاگرامی

که میفرمایند:« واگن ویژه بانوان رو گذاشتن دو طرف مترو که اگه اتفاقی بیوفته و تصادفی صورت بگیره دیه خانما نصف مرداست.»

اولا توی تصادف دیه مرد و زن برابر هست کافیه توی گوگل سرچ کنید اینو و کاملا مشخصه طبق معمول یه ادعای بی پایه و اساس رسانه ای هست. مردمم که ماشالله مقلد کپشن های بی پایه و اساس اینستا که معلوم نیست کی نوشته

دلایل گذاشتن واگن های مخصوص در طرف:

شناسایی راحت تر واگن ها

وقتی واگن یه سرش مسدوده مسلما محفوظ تره و فقط از یه سر با واگن آقایان درارتباطه...

نزدیک بودن به خروجی به واگن های ابتدا و انتهای مترو... 

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

خیلی خوبه من میرم اون ته تکیه میدم میخوابم تا برسم😂

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره شهادت زن هم قبوله ارث هم برابره

کاری به به بقیش ندارم

در مورد موضوع به خصوص حرف زدم دوست عزیز

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...