2777
2789
آبجی الان برام مهمون اومد یه دفع نمیدونم انگار همه چیز دست خداست

اینم لطف خدابود یعنی صبرکن برمشکلاتی برتو می ایند خداخودش بوقتش حسابرسی میکنه

من هروقت کاراشتباهی بخوام بکنم ک نمیدونم درستو غلطه حتما یچیزی اتفاق میفته ندا میده صبرکن عجله نکن

مثلا همون لحظه بچم انقد بی قرار میشه و‌بدستوپام میپیچه و دستو پاگیرمیشه ازدسش بدجور عصبی میشم ک چراالان ک‌من کاردارم بدستو پام پیچیدی چرا دست ازسرمن برنمیداری بعد ی صدایی ته دلم میاد ک این اتفاق میفته چون صبرکنم و دست از پاخطا نکنم

و بعد ازیمدت دیدم وای خدابهم رحم کرد ک فلان کارو نکردم وگرنه چه پیامدبدی برام داشت

خدابما خیلی رحم میکنه

ماحواسمون نیست و‌بالجبازیمون سعی میکنیم همه چیو خراب کنیم حماقت میکنیم

الانم مهمون اومدن درخونت بی دلیل نیست چون خدا حواسش هست

بعد سختیها به ارامش میرسی

و اینو باور داشته باش هیچوقت شب نمیمونه صبح میشه این شب بازمیشه این در

توهنوز مونده تاباید صبوری و‌نحوه حل مشکلاتو یادبگیری 

تا دوروز دیگه دست بچتو تو اشتباهاتش بگیری و‌کنارش باشی حمایتش کنی

تنها تونیستی ک نارو زدن بهت 

ازتو هزاران بدتر هم هستن 

زندگی بعضیاروبفهمی خون گریه میکنی بحالشون برو خداروشکر کن بلاهایی ک یسریا سرشون اومده جاشون نیستی  فک نکن تنها ادمی ک تجربه تلخو سخت داری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم لطف خدابود یعنی صبرکن برمشکلاتی برتو می ایند خداخودش بوقتش حسابرسی میکنهمن هروقت کاراشتباهی بخو ...

آبجی خیلی ازت مچکرم خیلی بهم آرامش دادی ازت ممنونم

حرفات خیلی قشنگ بود باور کن حالم خوبه حتما تو همین روزا تگت میکنم و بهت میگم ک چقدر حالم خوبه و همه چیزو فراموش کردم

آبجی خیلی ازت مچکرم خیلی بهم آرامش دادی ازت ممنونمحرفات خیلی قشنگ بود باور کن حالم خوبه حتما تو همین ...

قربونت برم عزیز دلمی خیلی خوشحال میشم تگم کنی و ببینم چقد قوی هستی ❤️❤️

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم ب این فکرکردی بعدازخودت بچت بیفته زیردست نامادری واون زن اگ اذیتش کنه چقدددد روحت ناله میکنه ودردمیکشه.؟بماند ک بخاطرخودکشیت تا یوم قیامت درعذابی

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

سلام ابجی اینجام نشستم رو سر بچم برقارو خاموش کردم به دردایی ک کشیدم فکر میکنمشوهرم جلوی پسره رو گرف ...

عزیزم درکت میکنم .تمام این روزها میگذره و خدا تقاص دلت را میگیره . فقط تمرکزت را رو سلامتی خودت و بچه ت بگذار . بسپار به خدا .

این شخصی هم که برات مثال زدم شوهرش خیلی ابروش را برد .‌خواهرشوهره  پاپوش درست کرد.بدتر از داستان شما...... الان خواهر شوهره زمینگیره و پسرش معتاده روزانه زنهای خیابانی معتاد پیشش هستن. دختر جوانش فوت کرد و هزاران بلای دیگه سرش آمد  که من دوست ندارم ازشون یاد کنم. ....  

عزیزم همه چی میگذره.سختی ها با همه سختی.خوشی ها با همه خوشی.

مگه چند سال میخوایم عمر کنیم.خوشبینانه ۷۰ سال.

درست زندگی کن.اگه خدا تورو زنده نگه داشته یعنی اینو در تو دیده که باید زندگی کنی.پس استفاده کن و رو حرف پروردگارت حرف نزن.

ناامید هم نباش.

خداوند بزرگترین گناه و به درگاهش ناامیدی از خودش معرفی کرده.ایا معلول به دنیا اومدی و دست یا پا نداری؟ایا فلج شدی؟آیا نابینا هستی؟آیا کر و لال هستی؟

آیا کسی رو صورتت اسید ریخته؟

تو خیلی چیزا داری که بعضیا ندارند.زندگی کن و خداروشکر کن و بدون چشم بهم بزنی خداوند در پایان اجل تعیین شده تو ملک الموت و میفرسته سراغت.ما حق نداریم پا روی نعمت حیات خداوند بگذاریم.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋