2777
2789

این چه افکاریه داری 

اینهمه وقت گذشته با خودت کنار بیا 

تموم شد رفت اون بچه گناه داره بخدا 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ساله هرکاری کردم حل نشد آبروم رفته چجور حل میشه

به حق همین روزا ان‌شاءالله  خود خانم مشکلت رو حل کنه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

از چاله داری خودتو میندازی تو چاهی که ته نداره

از مشکلات و عذاب زودگذر دنیا میری تو عذاب ابدی آخرت،

شیطونو لعنت کن 

تو زندگی پس از زندگی یه قسمتش، اون شخص یه نفری رو ملاقات میکنه که داره دنبال کسی میگرده و باهاش همراه میشه، تعریف می‌کرد همینطور میرفتن دنبال اون شخص بگردن، میرفتن تو سیاهی و به یه جایی رسیده بودن که انگار ته جهنم برزخی بوده، به شدت لجنزار و بد بو و سیاهی و وحشتناک،که توصیفش سخت بوده، 

گفت یکدفعه چشم اون فرد به اون کسی که دنبالش می‌گشت خورد، ولی جلو نرفت و سریع بهش گفت برگردیم، بعد متوجه شد اون شخص ته جهنم، مادر این آدم بوده که خودکشی کرده بود  و این پسر در به در دنبال مادرش که جواب بده، چرا خودکشی کرده

ولی وقتی چشمش به مادره میوفته، مادره که تو لجنزار غرق بوده از خجالت سرشو میندازه پایین و پسره هم روشو برمیگردونه و برمیگرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دردم درمان نداری آبجی دو ساله هر کاری کردم‌حل نشد بدتر شد

میدونی چرا چون نپذیرفتی با خودت کنار نیومدی 

تمومش کن 

ما انسانیم قادریم.دنیا رو عوض کنیم 

چی شده به تو خودتو باختی 

سوتفاهم بوده تموم شده رفته 

رها کن به زندگیت برس دختر 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
دقیقا دو سالو یک ماه پیش من فوت کردم بخداقسم فوت کردم فقط میدونم نانم خونه آبم خونه خوابم مرگ یعنی خ ...

اینو به آزمایش الهی ببین 

برات مهم نباشه می چی میگه 

عبادت کن و با خدا صحبت کن روزانه نماز بخون 

عزیزم شوهرت اگر درست شد که هیچ اگر نشد به خودت فکر کن 

خودتو نابود کنی چون باهات به عده دشمنی کردند 

ولی کن

ای بابا ول کن عزیز من

مردم ، ادما ، چه اهمیتی دارن ک بخاطر ابرومون پیششون از زندگی خودمونو زده کنیم

۲۲ سالته اول راهی

همین امشب تصمیم بگیر خودتو جمع و جور کنی

بسه دیگه

اولا کاری نکردی دومم فکر کن کردی چه اشکالی داره

خدا ب اون خداییش خیلی بدتر ازینارو میبخشه من و توی بنده خدا نبخشیم؟؟

اصلا کی در جایگاه قضاوته ؟ من؟ تو ؟بقیه ادما؟؟؟

هیچ کس نمیتونه کسی رو قضاوت کنه

بس کن بابا انقدر خودتو سرزنش نکن

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
دقیقا دو سالو یک ماه پیش من فوت کردم بخداقسم فوت کردم فقط میدونم نانم خونه آبم خونه خوابم مرگ یعنی خ ...

میخای اکانت تلگراممو بدم باهم درد و دل کنیم؟ 

ماهم تو شرایط مشابه تو هستیم و حتی خیلی بدتر 

خدایا بسهه دیگهههه ...

عزیزم درد تو رو نداشتم و واقعا نمیدونم تا چه حد ادمو رنجیده میکنه اما همممون تو زندگیامون دردایی داریم داشتیم ک رسیدیم به تهش ک اروزی مرگ کردیم ولی یکی مثه خود من با همه ی مشکل و سختی ک داشتم قلبا به این باور رسیدم که هیچ دردی نمیمونه یا حداقل خیلییییی کمرنگ میشه و دیگه آزارت نمیده  البته البته اگه اونقدری رابطه ت با خدا محکم باشه اگه دلت قرص باشه که خدا هیچوقت بدتو نمیخاد و هر مشکل و مسئله ای رو به عنوان ی امتحان ببینی یا نه از جبر روزگار باشه و از کارای بقیه ک در حقمون کردن . مطمئن باش حواسش بهت هس فقط میخواد صبوری کنی تا خودش همه چاله چوله های زندگیتو پر کنه امید داشته باش بهت که قطعا اینکارو میکنه . و اینکه واقعا هیچکس به اندازه خود ادم بهش کمک نمیکنه . خودت باید هر راهی ک میرسی به ناراحتی و فکر و خیال رو ببندی . خودتو مجبور کنی به حال خوب داشتن برا خودت خوب خواستن حق زندگی خوب رو داری حق ارامش رو داری باید خودت رو مجبور کنی خودتو به حقت برسونی هر چقدر م سخت باشه 

دردم درمان نداری آبجی دو ساله هر کاری کردم‌حل نشد بدتر شد

نکن جانم .نکن عزیزم .بخدا قسم آفتاب پشت ابر نمی مونه.بشرطی خودت باشی و صبوری کنی .آروم باشی.

اگر این کارو بکنی یعنی خودت تایید می کنی که گناه کاری 

اصلا فکر کردی پسرت بزرگ بشه چی در موردت فکر می کنه .اگر باورش شد چی .

روزگار هر کسی رو یجور امتحان می کنه صبور باش

بخدا اگر بربختیایی که خود من کشیدم رو بزارن یه کفه ترازو از مال شما سنگین تر میشه 

ولی من مادرم .دخترم به من احتیاج داره .من نباشم کی نازشو بکشه .حرف دلشو به کی بگه .

اصلا فکر کردی پسرت چقدر بهت احتیاج داره