2777
2789
عنوان

هشدار قرمز خانوما گرونی قبض های آب تو راهه جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
نمی‌دونم به خدا ولی واجب نیست تو حیاط همچین هم تمیز باشه عزیزم کسی چیزی گفت بگین به خاطر بی آبی نمی‌ ...

چه کار خوبی میکنن مامانتون

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

چه کار خوبی میکنن مامانتون

وقتم نداره طفلی مدام سرکار هست 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید وجدانی و شرافتی به قضیه نگاه کرد .نه از ترس فیش گرون .اب کمه و هیچی هم جاشو نمیگیره .خانمی که میگی خاک میاد تو حیاط باید بشوریم ،عزیزم روزی که اب نباشه بخوریم ،اونوقت پشیمونی سودی نداره

به زنه تومحل اخرشبا پیاده رو رو میشوره همش خیلی رو مخه میبینم حرصم میگیره 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

گزارش بدین سرچ کن شماره اش هست ک گزارش بذین

باید وجدانی و شرافتی به قضیه نگاه کرد .نه از ترس فیش گرون .اب کمه و هیچی هم جاشو نمیگیره .خانمی که م ...

دقیقا من نگاهمو کلا به مصرف انرژی عوض کردم تغییر از خودمون شروع میشه الان حمام کردنم نهایتا دو سه ذقیقه شده

با ۱۲۲ تماس بگیر آدرس کاملش رو اطلاع بده میان پیگیری میکنن

جایی تلفنی هست که شکایت کنیم؟ همسایه ما روزی دوبار ماشین میشوره گوش نمیده به حرف. از اب مشترک میگه ا ...

با ۱۲۳ تماس بگیرید ب اپراتور وصل شید آدرس کاملشو بدین میان پیگیری میکنن

با ۱۲۲ تماس بگیر آدرس کاملش رو اطلاع بده میان پیگیری میکنن

زنگ زدم کسی جوابگو نیست شماره دیگ ای دارن؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤