اگه از مصرف یارانه ای که یک حد مشخصه بیشتر مصرف کنید بصورت پلکانی تا ۶ برابر براتون قبض آب میاد برای مادرم ۵ میلیون برای یکی از همسایه هامون ۱۲ میلیون برای یکی از آشناها ۹ میلیون قبض اومد چون حیاط میشستن و ایال بار بودن تو دوماه این مقدار پول آب اومده چندین بار اخبار هشدار داده ما خانوادگی مصرف آبمونو بشدت کم کردیم شماهم بفکر باشید ک یهو غافلگیر نشید
حالا شما میگی نشورید درست میگی ولی واقعا میشه نشست؟می دونی چه گرد و خاکی می گیره و چقدر کثیفی تلنبار میشه؟بارونم که نمیاد اگه شسته نشه مگه میشه زندگی کرد تو اون خونه؟
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
جایی تلفنی هست که شکایت کنیم؟ همسایه ما روزی دوبار ماشین میشوره گوش نمیده به حرف. از اب مشترک میگه ا ...
نگران نباش همین روزا دیگه ماشین نمیشوره قبض ک اومد متوجه میشه ما حتی از تو کنتور آب فشار آبمونم کم کردیم ک حتی همین یکمم ک مصرف میکنیم بازم کمتر مصرف کنیم
حالا شما میگی نشورید درست میگی ولی واقعا میشه نشست؟می دونی چه گرد و خاکی می گیره و چقدر کثیفی تلنبار ...
نمیدونم به خدا ولی واجب نیست تو حیاط همچین هم تمیز باشه عزیزم کسی چیزی گفت بگین به خاطر بی آبی نمیشوریم مادر خودم ماهی یک بار میشوره البته ما حیاطمون خیلی کوچیکه