2777
2789

دوستان من دو بارتجربه  مصاحبه فرهنگیانو داشتم و قبول نشدم🥲🥲💔

دارم میرم ۲۵ سال   بنظرتون دوباره بشینم بخونم یا ن اخه فوق العاده اذیت شدم ب جرعت میگم موهامو سفید کرد ولی نشد 

الانم روانشناسی پیام نور میخونم ولی چندان بهش امیدوار نیستم چون روانشناسی ی مسیر سخت و تلاش بسیار میخاد 

بعد تازع باید تا دکترا خوندش 🥲🥲🥲🥲🥲

نمیدونم چیکااار کنم 

کسی هس مث من باشه بیا بگو نظرتو چیههه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجو فرهنگیانم

جو بشدت سمی دارع

اگ مذهبی هستید بیاید وارد این شغل بشید

اگ میتونین حجاب بذارید بیاید

من دارم افسرده میشم

جو زیر اب زن و خاله زنک داره

احترام برا دانشجو قائل نیستن

ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم

من چون باید امتحان سوابق تحصیلی بدم حوصلم نمیکشهشما اگه اینو مجبور نیستی بدی شرکت کن فرهنگیان کلا سه ...

چرا همه چیو زیر سوال بردی خواهر من چی چیو ۳ تا کتاب اگه در اومدنش انقد اسون بود همه میرفتن سمتش😕

چرا همه چیو زیر سوال بردی خواهر من چی چیو ۳ تا کتاب اگه در اومدنش انقد اسون بود همه میرفتن سمتش😕

خب کنکور اختصاصی فرهنگیان یکی دینی یکی هم تربیت معلمی و استعداد... هست دیگه باقی کتابا مال کنکور سراسریه 

یا من اشتب میزنم🤔؟؟

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
کجاش سه تا کتابه ؟تخصصی های رشته خودتم باید بدی مثل کنکور + سه کتاب دیگه

داخل همین کنور اختصاصی فرهنیگان باید تخصصی رو هم داد یا منظورت کنکور سراسریه؟؟

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
من دانشجو فرهنگیانمجو بشدت سمی دارعاگ مذهبی هستید بیاید وارد این شغل بشیداگ میتونین حجاب بذارید بیای ...

نه بابا انقدام سخت گیر  نیستن  

شما 4 سال دانشجوویت رو مراقبت کن بعدش دیگ عادی میشه 

یعنی کسی کع رشتش تجربیه باید کل درسای نهایی رو تو کنکورش امتحان بده؟؟دفترش کی میاد؟؟

نه عزیزم کنکور فرهنگیان شامل اگه تجربی باشی (زیست ، فیزیک ، شیمی ریاضی ، زمین ) + کتاب مخصوص فرهنگیان  و نهایی  یازدهم ) شش کتاب فکر کنم ) و دوازدهم هم کل کتاب ها